Сталін, Лєнін і Путін

22:19, 23.06.2021

Згідно опитування, російське населення сукупними 84% вважає "найвидатнішими постатями людства" Сталіна, Лєніна та Путіна.

 

Це вчергове демонструє, що справа не в полоумному керівництві Кремля - воно лише втілює запит свого суспільства, і тому не може та не буде змінювати свою політику і щодо України.

 

Ще в 2014 було зрозуміло, що Путіну не дають спокою лаври більшовицьких вождів, які сто років тому зламали державницькі потуги українців, а потім скалічили менталітет нації репресіями та езуїтськими методами змалоросійщення - і він послідовно та системно реалізує для нас той самий сценарій.

 

Як наші теперішні керівники збираються "домовитись" з цими 84% колективного Путіна-Лєніна-Сталіна - загадка.

 

Це те саме, що домовлятися з крокодилом, який лізе на подвір'я, пропонувати йому "розведення" з "перемир'ями" та зазирати в очі - замість укріплювати паркан та час від часу тикати крокодилу ломом по зубам.

 

Інша справа, що і страшний відсоток добрих українців теж досі живе в більшовицькій фантазії "фабрікі рабочім- мір народам-посадіть-конєц епохі бідності" - і традиційно отримує економічне кріпацтво, соціальний занепад, деградацію держави та наступ дипломатії РФ, як у випадку з "Потоком-2".

 

Тому той знаменитий плакат з 2019 року не втрачає своєї актуальності, як би хто з українців не хотів уникнути справжнього вибору різними "пріколами" та "какой разніцей", і не втратить - інакше вибір буде зроблений за вас, 84% росіян, які мріють зпаяти все це в "одін народ".