«Крабу» проломили череп: у Бєлгороді ліквідували військового злочинця і пропагандиста

18:25, 16.09.2024
«Крабу» проломили череп: у Бєлгороді ліквідували військового злочинця і пропагандиста

Коробов на прізвисько «краб» заплатив сповна. (Фото ГУР)

Російський пропагандист Коробов Александр на прізвисько «краб» був ліквідований 15 вересня 2024 року в місті Бєлгород.

 

Невідомі проломили йому череп. Від завданих травм співучасник воєнних злочинів та кремлівського геноциду українського народу помер.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє ГУР Міноборони у понеділок. .

 

«Пропагандист працював на каналі “россія 1”,  очолював його  бєлгородський пункт. Палко вихваляв воєнних злочинців з російської армії в ефірі програм Скабєєвої. Також створював продукти для ресурсу міноборони рф — телеканалу “звєзда”, та неодноразово отримував за це нагороди від кремлівського диктатора», – йдеться у повідомленні.

 

Родом “краб” був із міста Комсомольск-на-Амурє Хабаровского краю рф, де був зареєстрований на вулиці Комсомольській, 75, корпус 2, квартира 23.  Фактично жив у Бєлгороді на вулиці ґубкіна, 45, корпус 1, квартира 23. Періодично навідувався до москви за інструкціями.

 

«У гонитві за визнанням та рублями від кремлівських господарів постійно виконував брудну роботу геть далеко від рідних місць — наприклад,  на окупованих територіях України, зокрема в Донецькій та Луганській областях.

 

Пропагандист не лише готував брехливі матеріали про війну, а й  особисто брав участь у скоєнні тяжких воєнних злочинів проти України», – додали у Головному управлінні розвідки.

 

ГУР МО України нагадує — за кожен воєнний злочин буде справедлива відплата.

 

Як повідомляла «УМ», колаборант та організатор катівні для українських військовополонених Євген Ананьєвський ліквідований у тимчасово окупованому Бердянську