Чорний Водяний Кролик: прогноз для України і світу на 2023 рік

15:47, 04.02.2023
Чорний Водяний Кролик: прогноз для України і світу на 2023 рік

Кролик несе більше життєвої енергії для успіху. (Фото з ФБ-сторінки Ірини Омельченко)

Чорний Водяний Кролик остаточно вступив у панування в повний місяць о 3:44 - 4 лютого 2023 року.

 

Таке поєднання тваринки, кольору та стихії буває раз на 60 років.

 

Відповідно, щороку відбуваються  ті чи інші зміни і приплив енергії - Ци,  яка безперервно рухається по колу, глобально змінюючи все "колесо" і пов'язані з ним життєві цикли.

 

Рік Тигра в китайській астрології відповідає енергії місяця лютий.

 

Енергія Тигра  жорстка та агресивна, яка несе глобальні зміни, зміну світового порядку.

 

Недарма Перша та Друга Світові війни розпочалися у роки Тигра та Кролика.

 

Однак енергія Тигра не така сильна, як і місяць лютий, який тільки закладає основу того, що набиратиме сили і проростатиме в березні, якому відповідає Кролик.

 

Тигр це кінець циклу, руйнівник, коли колесо обнулюється і починається рух знову з позначки «нуль».

 

Тому зміни в житті планети з'являються в Тигрі і далі починають закріплюватися по наростаючій.

 

У рік Чорного Тигра ми здобули Духовну Перемогу над росією. Посадили зерно і воно проклюнулося.

 

 У рік Кролика, який відповідає березню місяцю, це зерно починає проростати під землею. Воно вже є в Дусі, воно живе, але потрібен час, щоб Дух проявився в матерії, а зерно вийшло на поверхню.

 

Незважаючи на те, що агресивний авантюрист Тигр поступився місцем більш спокійному і врівноваженому Чорному Водяному Кролику, стихія року не змінилася – ми все ще знаходимося під владою Води.

 

Вода - це зима, коли все в природі завмирає і йде  всередину, в землю.

 

Саме там накопичується життєва енергія, збирає свої сили та готується у певний термін вийти назовні. Енергія життя накопичується в зерні, а зима є лише проміжним етапом між смертю та відродженням, коли все живе чекає на годину для нового етапу життя.

 

Саме зерно можна вважати символом стихії Води. Величезний потужний потенціал прихований і накопичується в маленькому зернятку. Але ця могутня сила, стисла в маленькому просторі в майбутньому обов'язково трансформується в могутнє дерево.

 

Наступний, 2024 рік - це рік Дерева- Зеленого Дерев'яного Дракона.

 

Духовне зерно Перемоги, посаджене у 2022 році на рік Водяного Тигра, проросте у 2023 році на рік Водяного Кролика і перетвориться на Дерево Перемоги у 2024 році.

 

2024 рік має стати роком повної перемоги України не тільки на полі бою (що відбудеться вже в 2023 році), а й над внутрішнім ворогом, який може нівелювати перемогу ЗСУ та нашого народу, що не раз бувало в історії України.

 

Але цього разу ми маємо перевершити самих себе!

 

Не випадково вибори Президента 2024 року відбуваються відразу в 3 ключових країнах:

 

в Україні - 31.03.2024

на росії - 17.03.2024

в США - 5.11 2024

 

Від нас, Українців, залежить наскільки ми закріпимо цю Перемогу своїм правильним вибором, обравши своїм Президентом реального патріота воїна, як це зробили в Чехії (Петро Павел), а не "яка різниця" та їм подібних.

 

Тут все залежить тільки від нашого народу, від трансформації розуму та усвідомленості.

 

Тому рік Чорного Водяного Кролика є тільки підготовка до вирішального 2024 року.

 

В чому особливість року Кролика?

 

Хтось чув які звуки видають зайці?  Вони їх майже не видають. Тобто, якщо Тигр — гучний бовдур, який зі своїми змінами лізе на паркан, репетує в мегафон і влаштовує бійки, то Кролик швидше займатиметься шахрайськими махінаціями, підробкою документів і підлим віджиманням звичного та цивільного.

 

Простіше кажучи, якщо Всесвіт вас змушує поміняти житло, то Тигр розбомбить ваш будинок, а Кролик постфактум повідомить, що ваш будинок продано з молотка і у вас 3 дні на виїзд. І зворотної адреси для оскарження не залишить.

 

Не дарма зараз уже відбувається виявлення дотепер прихованих внутрішніх ворогів, які своєю діяльністю несли Україні шкоду не меншу, ніж росіяни.

 

Кролик - тихий, потайний знак, який не виносить прямої конфронтації, а воліє підгадувати моменти для підлих нападів зі спини і всяких махінацій.

 

Рік Кролика тільки розпочався, а проросійський маніпулятор Арестович, який так подобається більшості наших громадян, уже виявив себе в маніпулятивній брехні про наші ЗСУ (теракт у Дніпрі), зігравши на руку рашистам. Підгадав, так би мовити, момент.

 

До речі, Арестович народився на рік Кролика.

 

Люди, будьте пильні. Від нашої усвідомленості зараз залежить наша доля і доля наших дітей.

 

Рік Кролика - це рік всього тихого, потайливого, підлого і маніпулятивного.

 

І всі гучні події швидше будуть пов'язані з махінаціями, що розкрилися, криміналом, підробками та іншими речами, про які не кричать на кожному кроці.

 

Договорняки, перекроювання звичних схем, прибирання неугодних, нові альянси та спілки з обвалом старих лідерів — усе сюди.

 

Для нас, українців, це рік випалювання внутрішніх ворогів, як бур'янів, на шляху проростання нашого зерна майбутньої Перемоги.

 

Що позитивно дає Кролик для кожного з нас?

 

Кролик несе більше життєвої енергії для успіху. Комусь підвалить грошей, комусь здоров'я та сил, у когось збільшиться творчий потенціал.

 

Кролика можна і потрібно використовувати для змін, втілюючи в життя нові і раніше небачені речі.

 

Якщо ви давно хотіли впровадити в життя нові технології чи інформацію, змінити сферу зайнятості чи провести зміни в якійсь галузі життя, переїхати тощо— Кролик буде позитивним знаком.

 

Він добре підхоплює зміни та новизну, а його хитрість та природний талант до тактики дозволить уникнути проблем та підводного каміння по максимуму.

 

Отже, переїзди, зміни, нові шлюби, нова робота, отримання патентів та впровадження нових ідей — це тренд 2023 року.

 

Може бурхливо вистрілити те, що в інші періоди не зустрічало розуміння та інтересу у публіки.

 

Так,  рік буде не простий.

 

Трансформації продовжуються. Та це пряма  дорога до нашої Великої Перемоги – перемоги у житті кожного.

 

Ірина Омельченко, ОМ-І-РА

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Код українців. Нові вірші Ірини Омельченко