Сакральний наступ: до річниці війни у кремлі готують другу спробу знищити непокірну Україну

01.02.2023

У рашистів з’явилася нова релігія, що базується на вірі у перемогу над армією об’єднаного Заходу.

 

Генеральну битву окупанти традиційно планують на території України, про що невпинно кричать усі їхні пропагандистські канали.

 

Кульмінацією підготовки до нового «побєдобєсія» вочевидь стане виступ путіна перед федеральними зборами 20 або 21 лютого.

 

Цю новину вже розповсюдили офіційні агенції з посиланням на авторитетні джерела в кремлі.


З якого саме напрямку Україні очікувати чергову навалу орди, наразі невідомо, тому ЗСУ готуються зустріти кацапів скрізь, куди б вони не посунули.

 

Існує вірогідність, що цього разу у бій кинуть добре підготовлені загони. Але на думку військового експерта Олега Жданова, звичка прив’язувати свої дії до якихось сакральних дат тепер може зіграти з рашистами злий жарт.

 

«Путін дуже полюбляє цю конспірологію, цифрологію, ми це постійно бачимо по його діях, — вважає експерт. — Тому він буде вимагати чогось масштабного і великого, а його генерали будуть вимушені віддати наказ переходу до наступальних дій на одному або на декількох оперативних напрямках. Водночас готовність російських військ не відповідає тим масштабам, які заявляє політичне керівництво. Але треба готуватися до того, що у лютому противник спробує щось зробити, хоча б у тих можливостях, які будуть у нього на той час».


Поки що ж найактивніші бої і далі тривають на Донбасі. Окупанти постійно обстрілюють наші позиції, змінюючи тактику своїх атак. Одна зі спроб перехитрити українських військових днями мала місце поблизу Мар’їнки.

 

Ро­сіяни накрили артилерійським «дощем» низку підрозділів ЗСУ, а самі спробували атакувати з іншого боку без вогневого прикриття.

 

Однак аеророзвідка миколаївської 79-ї окремої десантно-штурмової бригади помітила москалів і влаштувала їм гідну зустріч. На підступах до переднього краю окупанти зазнали втрат, після чого швидко накивали п’ятами, покинувши на полі бою загиблих і поранених.


Наші захисники прорідили війська окупантів і в районі Вугледара. За даними розвідки, серед російських військових циркулює інформація про повне знищення українськими воїнами сил і засобів окремої розвідувальної роти із 155-ї окремої бригади морської піхоти росії.

 

До таких підрозділів зазвичай входить близько 80 осіб. Отже, повідомлення рашистських ЗМІ про їхні нібито нечувані успіхи під Вугледаром, а також поблизу Оріхова Запорізької області виявилися фейком.


 Загалом 30 січня противник завдав ударів по лінії фронту з чотирьох флангів. Як повідомляє Генштаб ЗСУ, росіяни намагаються просунутися на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, але українські солдати впевнено тримають оборону. Гасять ворога і з неба.

 

«Авіація Сил оборони України протягом доби завдала чотири удари по районах зосередження ворога, — йдеться у повідомленні, — а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три пункти управління, чотири райони зосередження та два склади боєприпасів окупантів».