Секс-скандал: Нацполіція не знайшла доказів домагань викладача Талашка до студенток

11:59, 26.01.2023
Секс-скандал: Нацполіція не знайшла доказів домагань викладача Талашка до студенток

Складається враження, що істини так ніхто й ніколи не дізнається у "мутній" справі секс-скандалу з Володимиром Талашком.

У скандальній справі кіноактора Володимира Талашка правоохоронці не знайшли доказів того, що ексвикладач Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. І. Карпенка-Карого домагався до студенток.

 

Як інформує УМ, про це 26 січня Національна поліція повідомила у відповідь на запит "Інтерфакс-Україна".

 

Зокрема, там заявили, що до Шевченківського управління поліції Києва дійсно надходили звернення щодо фактів можливих випадків сексуальних домагань у вказаному університеті. Їх внесли до журналу обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення, однак подальші перевірки не принесли результатів, кажуть у поліції.

 

"За результатами проведених перевірок Шевченківське управління поліції не встановило обставин, які можуть свідчити про скоєння кримінального правопорушення", – йдеться у відповіді Нацполіції на запит агентства.

 

 

З огляду на це відомості про можливе кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудового розслідування не вносили.

 

Нагадаємо, ще у 2021 році викладача університету імені Карпенка-Карого, радянського та українського актора Володимира Талашка звинуватили у сексуальних домаганнях до студенток.

 

Ба більше, киянка Марія Смірнова-Матрос у вересні того року висунула публічне звинувачення, що Талашко, який був другом родини, зґвалтував її, коли вона ще була неповнолітньою.

 

У листопаді Талашко написав заяву на звільнення з посади "за власним бажанням".

 

Загалом відомо про щонайменше шість історій, де дівчата звинувачують ексвикладача у сексуальних домаганнях.

 

Як повідомляла УМ, секс-скандал у Карпенка-Карого: актор Володимир Талашко звільнився.