Помста за Кримський міст: путін нахабно виправдовує удари по енергетичній інфраструктурі

15:30, 08.12.2022
Помста за Кримський міст: путін нахабно виправдовує удари по енергетичній інфраструктурі

Путін назвав ракетні удари по українській критичній інфраструктурі помстою за знищений Кримський міст

російський президент - диктатор визнав, що рф знищує об’єкти української енергетики і залишає мільйони українців без світла, тепла, води. Путін заявив, що це помста за підірваний украінцями Кримський міст.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє прокремлівське видання «РІА Новости».

 

«Зараз багато галасу з приводу наших ударів по енергетичній інфраструктурі сусідньої країни. Так, ми робимо це. Але хто почав?

Хто вдарив по Кримському мосту, хто підірвав ЛЕП з АЕС Курська, хто не підвів воду в Донецьк?

 

Неподача води в мільйонне місто - це акт геноциду. Ніхто ніде словом про це не обмовився. Взагалі мовчанка повна.

Варто нам тільки поворухнутися щось зробити у відповідь - шум, гам, тріск на весь Всесвіт. Це не буде нам заважати виконувати бойові завдання»,— нахабно висловився путін.

 

Як відомо, з 10 жовтня Росія вдається до масованих ракетних обстрілів України. Частину ракет російські терористи випускають по об'єктах інфраструктури України. Зачасту ціллю ворожих ракет чи дронів стають цивільні будинки.

 

Подібними обстрілами Росія намагається "схилити" Україну до "переговорів". В Україні на шантаж ворога не піддаються. 

 

Крім 24 лютого, росіяни здійснювали масовані ракетні обстріли України - 10 жовтня, 18 жовтня, 31 жовтня, 15 листопада, 23 листопада і 5 грудня.

 

Нагадаємо, в Україні уже 9 місяців триває широкомасштабна війна з Росією після відкритого нападу окупантів 24 лютого.

 

Російські ракети стирають із лиця землі українські міста, нищать цивільну інфраструктура та енергетичні об'єкти. У Путіна заявляють, що таким чином "схиляють" Україну до миру. 

 

Росія під керівництвом Путіна вбила і депортувала десятки тисяч українців, заборонила протести та мовлення опозиційних ЗМІ у своїй країні, але російський диктатор все ще наважується називати українську владу "нацистським режимом".

 

Як повідомляла УМ, вранці  8 жовтня стало відомо, що на залізничній гілці кримського моступотужна пожежа. 

 

Окупаційна влада Криму заявила, що на Кримському мосту нібито вибухнув вантажний автомобіль. Тим часом так званий глава "парламенту Криму" заявив, що дорожнє полотно на Кримському мосту пошкодили «українські вандали».