Вести переговори з російськими варварами є недостойним для українського народу - Данілов

15:38, 01.12.2022
Вести переговори з російськими варварами є  недостойним для українського народу - Данілов

Схиляти українців до компромісів з людьми, які вбивають наших дітей, — це неподобство— Данілов (Фото з відкритих джерел)

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що вести переговори з рф було б недостойно для українського народу. З росією не треба говорити, її треба знищити у нинішніх кордонах

 

Як інформує Україна молода, про це він заявив, виступаючи на Київському безпековому форумі.  

 

«Схиляти нас до якихось компромісів з людьми, які вбивають наших дітей, які творили тут такі звірства, я вважаю, що це неподобство»,– заявив Данілов.

 

Він наголосив, що українці заплатили величезну ціну за свободу і захищають зараз не лише себе, а й країни НАТО, що межують з Україною, та всю Європу.

 

«Ми показали всьому світу, що не треба лякатися тих, які 30 років... лякали світ, що вони такі потужні, що з ними треба рахуватися. Їх просто треба знищити, щоб вони припинили існувати як країна в тих межах, у яких вони існують»,– сказав секретар РНБО.

 

Данілов пояснив, що Росія має колонії на своїй території й вона знищила дуже велику кількість культур, традицій, мов різних народів. 

 

«Це варвари. Говорити з ними – було б недостойно нашого народу»,– сказав Данілов.

 

Данілов закликав не розносити в ЗМІ та мережі заяви колишнього президента РФ Дмитра Медведєва, чиї акаунти в соцмережах останній рік публікують від його імені майже виключно знущання, образи та погрози на адресу України та Західного світу.

 

Він вважає, що ядерне роззброєння росіі буде умовою повоєнних домовленостей з її новим керівництвом.

 

Як повідомляла УМ, секретар  РНБО Олексій Данілов заявив, що росія своїми обстрілами не наблизить бажання України сісти за стіл переговорів з країною-агресоркою.