Черкаські медики «екстренки» купили і передали на фронт вже друге авто

28.09.2022
Черкаські медики «екстренки» купили і передали на фронт вже друге авто

На передову їде «Мерседес» від колективу черкаської «екстренки», призначений для евакуації та адаптований під військові потреби. (ФОТО Ірини НАЗАРОК.)

На допомогу військовим ЗСУ від медиків «екстренки» Черкащини прямує ще одне авто.

 

Про це «Україні молодій» повідомила Ірина Назарок із Черкаського обласного центру екстреної медичної допомоги.

 

За її словами, підтримка військових — одне з найважливіших сьогодні для нас усіх завдань.

 

Тож працівники «екстренки» придбали автомобіль Mercedes Sprinter для потреб іще одного з підрозділів Збройних сил України.


«Автомобіль швидкої допомоги, призначений для евакуації та адаптований під військові потреби, поїде на передову. Це вже другий із трьох автомобілів, закуплених на підтримку ЗСУ за кошти, зібрані колективом «екстренки» Черкащини», — розповідає пані Ірина.


Вона каже, що після проведення технічного обслуговування та фарбування, за що подяка Черкаському центру допомоги армії та волонтерці Оксані Циганок, автомобіль працівники обласної «швидкої» передали гурту «Антитіла».


«Щиро хочу подякувати всім працівникам «екстренки» Черкащини, які збирали кошти на цей автомобіль, переганяли його з-за кордону і зробили все можливе, щоб це авто допомагало рятувати життя наших українців!» — зазначає лідер гурту Тарас Тополя.

 

І звертається до всіх українців із закликом підтримувати такі ініціативи, не зупинятися, бо це дійсно може врятувати життя.