СБУ фіксує нові «лайфхаки» росіян для втечі з Україні

11:20, 13.08.2022
СБУ фіксує нові «лайфхаки» росіян для втечі з Україні

Друзі радять окупантам стрибати з техніки щучкою. (Фото з відкритих джерел)

Служба безпеки України зібрала підбірку нових "лайфхаків", які російські окупанти використовують заради втечі додому з пекельної для них війни в нашій державі.

 

Як інформує Україна молода, про це СБУ повідомляє у соцмережах в суботу.

 

Зокрема, серед цих "лайфхаків" є наступні: "включить васю", зламати руку, зіскочивши п’яним з танка, самостріл на марші тощо.

 

Останнім часом перехоплення СБУ свідчать, що ворог деморалізований та вважає війну в Україні справжнім пеклом. У частини росіян переважають думки, як втекти додому, і вони, не приховуючи, обговорюють це з родичами.

 

Так, мати ділиться з сином "афганським" дідовим рецептом, як симулювати психічний розлад: "Иди в медпункт, говори, что у меня сильно болит голова, давит там на уши, мне кажется, что со мной кто-то разговаривает… Короче, чтоб ты, типа, включал васю".

 

Як зауважили в СБУ, іншому "герою" друг запропонував зламати руку - випити і впасти з танка, але "главное, чтобы шею не сломал. Прыгай, как щучкой в воду".

 

А контрактники елітної "краснознаменной" 39-ї окремої мотострілкової бригади просто на марші прострілювали один одному м’які частини тіла, щоб не було наслідків для здоров’я, додали у спецслужбі.

 

 

 

Як повідомляла "УМ", нещодавно СБУ затримала російських кілерів, які планували вбивства міністра оборони Резнікова та начальника ГУР Буданова.