Стівен Кінг вважає терактами російські удари по цивільних об’єктах в Україні

12:59, 29.06.2022
Стівен Кінг вважає терактами російські удари по цивільних об’єктах в Україні

Американський письменник Стівен Кінг з перших днів війни підтримує Україну

Король жахів, американський письменник Стівен Кінг відреагував на жорстокий обстріл росіянами торгового центру в Кременчуці, назвавши ракетні удари росії по об’єктах цивільної інфраструктури в Україні терористичними атаками.
 
Як інформує Україна молода, про це він написав у Твіттері.
 
«російські удари по цивільних об’єктах в Україні є фактично терористичними атаками. Слава Україні!» - написав Кінг.
 
Нагадаємо, 27 червня, Росія вдарила ракетами по місту Кременчук на Полтавщині. Перша ракета несла в собі 900 кілограмів вибухівки і потрапила в місцевий торговий центр, коли там перебувало понад 1000 мирних людей.
 
У результаті авіаудару загинули 20 осіб, ще 59 постраждали, з них 25 осіб госпіталізували. Ще 36 осіб вважаються безвісти зниклими. На території ТЦ продовжують працювати рятувальники, вони розбирають завали і шукають тіла загиблих.
 
Стало відомо, Росія завдала удару крилатими ракетами повітряного базування х-22 з літаків. Ракетний удар було завдано з території Курської області РФ. 
 
Як повідомляла УМ, Стівен Кінг-один з багатьох світових зірок, які підтримують Україну в жорстокому протистоянні Росії. Він публічно засудив вторгнення росії в Україну та заявив, що більше не укладатиме контракти з російськими видавництвами.