Реактивні системи M142 HIMARS знищують росіян в Україні, відео

15:32, 25.06.2022
Реактивні системи M142 HIMARS знищують росіян в Україні, відео

Ракети HIMARS можуть вражати цілі з дальністю у 300 кілометрів. (Фото з відкритих джерел)

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний заявляє, що американські реактивні системи залпового вогню M142 HIMARS вже працюють на передовій та знищують російських окупантів в Україні.

 

Як інформує Україна молода, відповідне відео роботи M142 HIMARS з українськими екіпажами генерал Залужний оприлюднив у Facebook  в суботу.

 

«Реактивні системи залпового вогню M142 HIMARS вже працюють в інтересах оборони України. Артилеристи ЗСУ майстерно вражають визначені цілі - військові об’єкти ворога на нашій, українській, території.

 

Дякуємо Американському народу за надане озброєння! Наша мета – перемога», - написав Головнокомандувач ЗСУ.

 

Наразі артилеристи ЗСУ зосередились на військових об'єктах ворога на нашій території.

 

 

Зауважимо, що ракети HIMARS можуть вражати цілі з дальністю у 300 кілометрів. Через це у Москві побоюються, що наші військові використають зброю для атаки по території Росії.

 

Однак президент Володимир Зеленський запевнив, що ЗСУ використовуватимуть американські ракети тільки для того, щоб звільняти українські території.

 

Перші кадри застосування HIMARS українськими захисниками з'явились 24 червня.

 

Як повідомляла «УМ», днями міністр оборони Олексій Резніков наголосив, що тепер без жодних сумнівів це літо для російських загарбників буде спекотним. Ба більше, для деяких із них воно ще й стане останнім у житті.

 

До речі, захисники України також оцінили високу мобільність та маневреність французьких САУ «CAESAR» та результативно знищують ворога на сході України.