У кафе Херсона розстріляли російських військових-оперативників

13:01, 20.06.2022
У кафе Херсона розстріляли російських військових-оперативників

На півдні України навіть на окупованих територіях російським окупантам немає спокою. (Фото: Фейсбук Оперативне командування "Південь"/Operational Command “South”)

Військових рф - співробітників оперативного підрозділу – розстріляли в кафе окупованого Херсона.

 

Як інформує УМ, про це 20 червня у Фейсбуці повідомило Оперативне командування «Південь».

 

«Днями в окупованому Херсоні співробітники оперативного підрозділу рашистських військ шикарно замовили собі в одному із закладів харчування на набережній міста шашлик.

 

Враховуючи поведінку даних клієнтів, їх мародерське минуле і негідне походження, для обслуговування таких особливих гостей прибула спеціальна сервісна група, яка відкрила рахунок за допомогою автоматної черги. Два чеки по 200, та 1 - 300», - йдеться у повідомленні.

 

Поранений тепер перебуває в одній з лікарень тимчасово окупованого Криму, зазначається у повідомленні.

 

Нагадаємо, що на Херсонщині загарбники блокують зелені коридори, евакуацію, викрадають мирних жителів.

 

В області російські загарбники утримують у своїх катівнях близько 600 осіб, також викрадених мешканців області вивозять у Крим. Близько 300 осіб перебувають «у підвалах» в Херсоні, решта - в інших населених пунктах області. Людей утримують, зокрема, у будівлі Херсонської ОДА, в СІЗО. У профтехучилищі №17 міста Генічеськ російські загарбники облаштували катівню на зразок донецької «Ізоляції».

 

Як повідомляла УМ, натиск ЗСУ змусив війська рф закріплюються на другій та третій лінії оборони. ЗСУ завдали точних ударів по складах у тилу.