Алек Болдвін стверджує, що не натискав на спусковий гачок

09:58, 02.12.2021
Алек Болдвін стверджує, що не натискав на спусковий гачок

Твердження в суді Алека Болдвіна виглядають дещо дивними. (Фото: Alex Tabak/Pool via REUTERS)

Алек Болдвін,американський кіноактор, який 22 жовтня на знімальному майданчику випадково застрелив з пістолета операторку, заявив, що не натискав на спусковий гачок.

 

Як інформує УМ, про це актор заявив в інтервʼю телекомпанії ABC, цитує Reuters.

 

«Спусковий гачок не було спущено. Я не спустив гачок. [...] Ні, ні, ні. Я б ніколи не націлив на когось пістолет і не натиснув би на спусковий гачок. Ніколи», — сказав Болдвін і додав, що гадки не має, як бойовий набій потрапив на знімальний майданчик.

 

Поліція поки цю заяву не коментує. Зараз слідчі зосередили свої зусилля на тому, аби зʼясувати, як на знімальний майданчик потрапили не холості, а бойові кулі. Постачальник зброї сказав поліції, що вони, імовірно, могли бути перезарядженими боєприпасами, що складаються з перероблених компонентів, зокрема куль.

 

Нагадаємо, що 22 жовтня американський кіноактор Алек Болдвін на знімальному майданчику випадково застрелив з пістолета операторку і поранив режисера. Інцидент стався на ранчо Бонанза-Крік під час зйомок вестерна «Іржа». Болдвін вистрілив із реквізитного пістолета, але в ньому замість холостих патронів виявилися бойові.

 

Від поранень на місці померла операторка українка Галина Гатчинс. Поліція підозрює двох людей — асистента режисера Дейва Голлса, який передав Болдвіну зброю, і експертку зі зброї Анну Ґутьєррес-Рід.

 

 Як повідомляла УМ, актор Алек Болдвін, внаслідок пострілів якого на знімальному майданчику померла кінооператорка українського походження Галина Гатчінс, заявив, що шокований і засмучений через її загибель.