Брат загиблого мера Кривого Рогу Андрій Павлов знайдений мертвим у квартирі, фото

20:38, 18.10.2021
Брат загиблого мера Кривого Рогу Андрій Павлов знайдений мертвим у квартирі, фото

На місці смерті Андрія Павлова працюють експерти та слідчо-оперативна група. (Фото: Первый городской)

Брат загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова - Андрій Павлов знайдений мертвим у власній квартирі в понеділок.

 

Він був молодшим братом колишнього мера, йому було 46 років.

 

Як інформує Україна молода, про смерть Павлова-молодшого повідомила поліція Дніпропетровської області в понеділок ввечері.

 

Щоправда правоохоронці не називають прізвище покійного. Лише зазначають, що поліція встановлює обставини смерті чоловіка у Кривому Розі, втім, називають його «загиблим».

 

«Тіло загиблого виявив знайомий, який приїхав його провідати. За день до цього потерпілий скаржився на проблеми зі здоров’ям.

 

18 жовтня до поліції надійшло повідомлення про смерть 46-річного чоловіка в одній із квартир у Центрально-Міському районі м. Кривий Ріг. За попередньою інформацією, видимих ознак насильницької смерті на тілі загиблого немає», - йдеться у повідомленні поліції.

 

За даними правоохоронців, заявник повідомив, що загиблий вранці зателефонував йому та попросив привезти води, оскільки з учорашнього дня почувався погано. Коли знайомий приїхав, то чоловік вже був мертвий.

 

 

На місці працюють експерти та слідчо-оперативна група. В подальшому тіло чоловіка буде направлено на проведення судово-медичної експертизи, яка має встановити причину смерті.

 

Водночас, місцеве видання «Первый городской» повідомляє, що йдеться про смерть саме Андрія Павлова.

 

«Тіло Андрія Юрійовича близько 16:30 знайшов його друг. Є інформація, що ще сьогодні вранці Павлова бачили живим», - йдеться у повідомленні.

 

Як повідомляла «УМ», 15 серпня знайшли мертвим 48-річного мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Тіло чоловіка із вогнепальним пораненням виявлено на веранді власного будинку.

 

Слідство досі не встановило остаточно обставини смерті мера Кривого Рогу.