У ОРДЛО окупанти розпочали масштабні навчання з цивільними і резервістами

11:12, 25.09.2021
У ОРДЛО окупанти розпочали масштабні навчання з цивільними і резервістами

Російські окупанти регулярно навчають бойовиків воювати. (Фото з інформаційних ресурсів ОРДЛО)

Командування російських окупаційних військ організувало масштабні мобілізаційні командно-штабні навчання із залученням цивільних сил та резервістів на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони в суботу.

 

«Російське окупаційне командування на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях нарощує інтенсивність бойової підготовки у з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК. На цьому тижні противник розпочав масштабні мобілізаційні командно-штабні навчання із залученням цивільних сил і засобів та призваних на збори резервістів», - йдеться в повідомленні розвідників.

 

Зокрема, зазначається, що відповідно до плану бойової підготовки Південного військового округу ЗС РФ збори з резервістами у цьому році проводяться у два етапи: підготовчий (21-25 вересня) та заліковий (4-8 жовтня).

 

Також під керівництвом російських інструкторів проводяться інтенсивні заняття у артилерійських, танкових, мотострілецьких, розвідувальних та інженерно-саперних підрозділах з виконанням стрільб зі штатної зброї, водіння бойових машин та з розвідувально-диверсійної підготовки.

 

Як повідомляла «УМ», 10-15 вересня військові Росії та Білорусі провели спільні стратегічні навчання "Захід-2021".