Співробітник УДО затриманий за побиття танцівника Наді Дорофєєвої

17:12, 02.08.2021
Співробітник УДО затриманий за побиття танцівника Наді Дорофєєвої

Співробітник УДО напав на хлопця після зауваження. (Фото з ФБ-сторінки Наді Дорофєєвої)

Слідчі територіального управління ДБР Києва затримали і повідомили про підозру співробітнику Управління державної охорони (УДО), який напередодні жорстоко побив танцівника шоу-балету поп-співачки Наді Дорофєєвої (сценічний псевдонім – DOROFEEVA).

 

Внаслідок професійно поставленого удару 28-річного охоронця хлопець отримав тяжку закриту черепно-мозкову травму та інші супутні травми і перебуває у комі.

 

Як інформує Україна молода, про це інформує ДБР після затримання нападника, про інцидент написала у соцмережах і сама співачка Надя Дорофєєва.

 

Поп-виконавиця оприлюднила фото нападника і написала, що «ця тварина вночі побила танцівника Жєню».  За її словами, побиття сталося в неділю 1 серпня 22-річний Євген виходив із гей-клубу «Ліфт» на вулиці Антоновича у Києві, а якийсь невідомий штовхнув його в огорожу та завдав кількох ударів.

 

 

У 22-річного Євгена відбувся крововилив у мозок, йому зробили трепанацію та ввели у медикаментозну кому.

 

Згодом стало відомо, що нападником був чинний 28-річний військовослужбовець Управління державної охорони.

 

Згодом в УДО повідомили, що керівництво призначило службове розслідування, обставини події з’ясовуються. На час проведення розслідування військовослужбовця усунуто від виконання службових обов’язків.

 

Продюсерка Ірина Горова у коментарях до посту УДО подякувала за їхню реакцію і чесність, яка, насправді, багатьох здивувала.

 

Водночас, ДБР повідомило:  «Співробітника УДО затримано в порядку ст. 208 КПК України. Його підозрюють в умисному тяжкому тілесному ушкодженні (ч. 1 ст. 121 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8 років».

 

Правоохоронці встановили, що 1 серпня працівник УДО, проходячи повз будинок танцівника, спочатку штовхнув його, а після зауваження жорстоко побив.

 

За інформацією ДБР, нападник сильно вдарив юнака в обличчя, спричинивши йому тяжку закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, лінійний перелом скроневої кістки і інші травми.

 

Наразі у межах досудового розслідування допитані свідки кримінального правопорушення, проведені впізнання осіб, отримані відеозаписи з камер відеоспостереження та мобільних телефонів свідків та інші слідчі дії. Розслідування триває.