Україна перемогла Північну Македонію: Ярмоленко і Яремчук знову забили, фото

18:07, 17.06.2021
Україна перемогла Північну Македонію: Ярмоленко і Яремчук знову забили, фото

Ярмоленко і Яремчук - найрезультативніші бомбардири збірної України.

Збірна України з футболу перемогла збірну Північної Македонії з рахунком 2:1 у другому матчі чемпіонату Європи, який відбувся у Бухаресті в четвер.

 

Як передає Україна молода, про це повідомляють Українська асоціація футболу і сторінка Єврочемпіонату в соцмережах.

 

«Ярмоленко та Яремчук обидва забили в кожному з останніх трьох матчів України. Вогонь - одне слово, щоб описати цей дует», - йдеться на сторінці Evro-2020 у Facebook.

 

Зауважимо, що на відміну від стартового поєдинку, який проходив у Амстердамі, цього разу українська збірна мала відчутний бонус - вболівальників. У сусідню Румунію значно простіше дістатись, тому перевага українців відчувалась із перших хвилин.

 

 

На 29-й хвилині після подачі з кутового Олександр Караваєв продовжив п’яткою на дальню штангу, де Андрій Ярмоленко легко перевів м’яч у ворота.  

 

Рівно через 5 хвилин той же Ярмоленко віддав на хід Яремчуку, який уникнувши офсайду втік на побачення з голкіпером, і легко забив - 2:0.

 

 

Здавалося, що у другому таймі Україна не повинна мати особливих проблем, але Північна Македонія на побажала бути статистами, тож уже на початку другої половини пішла в атаку.

 

Після призначеного пенальті Бущан відбив у перекладину удар Трайковські, але при боротьбі за відбір Караваєв зачепив Горана Пандєва. Знову Бущан відбив пенальті від Аліоскі, але сам македонець розстріляв нашого голкіпера на добиванні.

 

Втім, Україна змогла утримати рахунок до кінця матчу і здобула першу перемогу на чемпіонатах Європи з часів домашнього Євро-2012.

 

Як повідомляла "УМ", раніше Україна поступилася Нідерландам, той вольовий драматичний матч експерти назвали: поразка за яку несоромно (3:2).