Дружина Лещенка тролить «Укрзалізницю» у трусиках після скандалу з гастролями у Росії

10:45, 13.05.2021
Дружина Лещенка тролить «Укрзалізницю» у трусиках після скандалу з гастролями у Росії

Анастасія Топольська і Сергій Лещенко опинилися у епіцентрі скандалу.

Скандал із гастролями діджейки Анастасії Топольської у Росії, яка є дружиною члена наглядової ради АТ "Укрзалізниця", екснардепа Сергія Лещенка, набирає обертів: не зважаючи на те, що чоловік усіляко виправдовував свою жінку, та опублікувала фотоколаж, де постала в образі провідниці в плацкартному вагоні з емблемою УЗ на трусиках.

 

Ще й запропонувала «чайку».

 

Як інформує Україна молода, відповідний колаж Анастасія Топольська оприлюднила у соцмережах.

 

Тим самим діджейка продовжила скандал, після того як виступила на секс-позитивній вечірці у Москві. Вона обіграла те саме фото зі скандальної вечірки – в руках у неї типові для української залізниці склянки в підстаканниках.

 

"Друзі, чайку anyone?" – коротко підписала Анастасія Топольська своє фото.

 

Зауважимо, що політики і активісти ще раніше закликали запровадити персональні санкції проти Топольської за російські гастролі, а самого Лещенка – звільнити з наглядової ради "Укрзалізниці" у зв'язку з концертом дружини у Москві.

 

Тоді як колишній нардеп і ексжурналіст Лещенко виправдав виступ дружини у країні-агресорі тим, що концерт нібито проходив на підтримку жертв режиму президента РФ Володимира Путіна.

 

За його словами, дружина заслуговує лише на підтримку, а не на осуд. Мовляв, своїми виступами вона робить значний внесок в популяризацію України у світі.

 

"За ті заходи, які вона робить для популяризації України у світі, за те що вона бренд України підносить, вона є визнаним у світі виконавцем в стилі електронної музики, вона не змінила громадянство, хоча мала безліч можливостей це зробити. Це заслуговує на найширшу підтримку з боку українців", - заявив Сергій Лещенко в ефірі "4 каналу".

 

 Він також назвав виступ Топольської в Москві заходом, спрямованим на підтримку російської ЛГБТ-спільноти, яка зазнає утисків.

 

"Що стосується конкретно заходів, які відбувалися в Росії, то насправді вона в країні яка утискає цю культуру і представників цієї культури. Тому що цей захід відбувався за участі широкого залучення представників ЛГБТ-спільноти", - наголосив екснардеп.

 

Відомо, що 8-9 травня Анастасія Топольська виступала у московському клубі "Мутабор". На сторінці заходу в Facebook зазначено, що організаторами є квір-об'єднання Popoff Kitchen (Москва) і Veselka (Київ), а сам захід присвячено секс-позитивності, свободі та повазі людей один до одного.

 

Після цього нардеп Валентин Наливайченко заявив, що гастролі в Москві дружини члена наглядової ради УЗ - недопустимі, а ситуація має бути розслідувана правоохоронними органами.

 

Водночас журналіст Тарас Березовець гостро розкритикував колишнього колегу-журналіста Сергія Лещенка за спроби виправдати дружину «популяризацією України».

 

«Якби існував еталон людини без найменшого натяку на совість, ним би, поза сумнівами став Лещенко. Свого часу він боягузливо пересидів Майдан за кордоном. Апелювати до його совісті немає сенсу. Єдине, що Лещенко любить по-справжньому – це гроші. Після його репутаційного банкрутства його треба вигнати з наглядової ради «Укрзалізниці». Еталонний мерзотник», - написав Тарас Березовець у Facebook.

 

Як повідомляла "УМ", п'ять років тому діджейка Анастасія Топольська гостро розкритикувала квоти на українську музику в ефірі. Мовляв, через це вона не зможе вести своє радіо-шоу.

 

Також Лещенко і Топольська потрапляли у корупційний скандал із квартирою у центрі Києва.

 

Читайте також: Укрзалізницю можуть виставити на продаж.