Одіозний нардеп Микола Тищенко влаштував вечірку під час карантину

14:09, 19.04.2021
Одіозний нардеп Микола Тищенко влаштував вечірку під час карантину

Одіозний нардеп не перестає дивувати своїми "вибриками"...

Столичні правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення карантинних вимог у готелі на Подолі.

 

Як інформує УМ, про це повідомили у пресслужбі поліції Києва у понеділок. 

 

Наразі на місці події знаходяться правоохоронці, які встановлюють обставини інциденту.

 

"Сьогодні вночі в соціальних мережах з’явилась інформація про те, що депутат Верховної Ради влаштував у готелі у Подільському районі вечірку. Правоохоронці негайно виїхали на адресу для з’ясування обставин", - повідомили у поліції.

 

За даними ЗМІ, вечірку в ресторані готелі  Fairmont влаштував народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко на честь дня народження своєї дружини.

 

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Перевірка триває.

 

Сам Тищенко ще ніяк не прокоментував чергове порушення карантину.

 

 

Зауважимо, що з 5 квітня у столиці діють посилені карантинні заходи: заклади громадського харчування працюють тільки на виніс чи доставку. Готелі забезпечують гостей сніданками та організовують харчування в номерах.

 

Нагадаємо, що під час першого весняного локдауну в 2020 році журналісти Bihus info з'ясували, що ресторан нардепа«Слуги народу» Миколи Тищенка відвідують відомі в політичних колах люди. За їхніми словами,«Велюр» продовжував працювати: там приймали «особливих» гостей: народних депутатів, бізнесменів,«кварталівців» і партнерів Коломойського».

 

Тоді Тищенко заявив, що його ресторан не працює для відвідувачів і там проходять лише «особисті зустрічі», а гості «сидять голодними». 28 квітня правоохоронці перевірили інформацію журналістів щодо роботи ресторану народного депутата від «Слуги  народу»" Миколи Тищенка. Там перебували кілька працівників.

 

Сам Тищенко іронічно «покаявся» сказавши, що його ресторан «Велюр» готовий заплатити штраф, «якщо порушення були зафіксовані».