Youtube заблокував трансляцію каналу «112 Україна»

08:38, 06.03.2021
Youtube заблокував трансляцію каналу «112 Україна»

Під час виступу експрем'єр-міністра Миколи Азарова з'явився напис, що Youtube заблокував трансляцію "112".

Трансляцію ефіру телеканалу Віктора Медведчука "112 Україна", проти якого Україна ввела санкції, було заблоковано сервісом Youtube  у п’яницю ввечері.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформують сайти і сторінки у соцмережах підстанкційних каналів Козака-Медведчука.

 

Зокрема, NewsOne заявляє, що сервіс YouTube нібито не витримав тиску президента Володимира Зеленського, тому заблокував трансляцію каналу, який має 925 тис. підписників:

 

«Нинішня влада, стрімко втрачаючи свій рейтинг через катастрофічне падіння економіки і соціальної сфери, всіляко намагається знищити ЗМІ, які насмілюються говорити правду, а не влаштовувати "теплі ванни" президенту і його оточенню».

 

В ефірі нового каналу журналістів Медведчука «Перший незалежний» в мережі інтернет (мовлення якого також було призупинено нещодавно) під час виступу експрем'єр-міністра Миколи Азарова з'явився напис, що Youtube заблокував трансляцію "112".

 

Наразі на ютуб-сторінці "112 Україна" немає ефіру каналу, однак підключена трансляція "Першого незалежного", який створили журналісти з санкційних телеканалів.

 

Як повідомляла «УМ», раніше стало відомо, що Павло Єгоричев, який є директором ТОВ "Новий формат ТВ" та головою у ТОВ "ТВ Вибір", які входять до медіагрупи Тараса Козака, став керівником ТОВ "Тайм Медіа" й львівського каналу "Перший незалежний".

 

26 лютого о 18:00 у супутниковому та онлайн-ефірі телеканалу "Перший незалежний", купленого представником медіагрупи Тараса Козака, розпочалося мовлення. Втім, було припинено за годину.

 

2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів з орбіти Віктора Медведчука – "112 Україна", NewsOne, ZIK. Внаслідок цього телеканалам довелося припинити роботу.

 

Телеведучі і журналісти із заблокованих каналів працевлаштувалися на новоствореному каналі Козака-Медведчука.