ЗСУ повісили український прапор на бліндаж ворога біля Горлівки, відео

14:56, 05.03.2021
ЗСУ повісили український прапор на бліндаж ворога біля Горлівки, відео

Інцидент неабияк вплинув на настрій окупантів

Військові Збройних сил біля Горлівки непомітно підкрались до бліндажа ворога та повісили на нього український прапор. Водночас атакувати не стали.

 

Як інформує УМ, про це голові військово-цивільної адміністрації Зайцевого Володимиру Весьолкіну розповів прихильник окупантів.

 

Інцидент неабияк вплинув на настрій окупантів. Чоловік зізнався, що окупанти пригнічені, бо зазнали втрат.

 

"Пацани (бойовики – ред) засмучені, був бій у нас, взяли в полон нашого пацана. Наші пішли в розвідку боєм – поклали наших хлопців. А сьогодні взагалі – хлопці в стресі, зі сльозами", - розповів чоловік.

 

Він додав, що ще більше настрій окупантів підірвав інцидент із прапором. Все тому, що українські воїни поставити його тоді, коли терористи перебували на позиціях.

 

 

Насамкінець прихильник окупантів навіть похвалив воїнів ЗСУ та визнав силу й мужність захисників.

 

"Показали, які вони сильні. Уявіть, яка у них всередині зараз мужність, сила, що вони пацанів наших не чіпали, а до них підкралися на позицію. Уявіть! Це дуже круті пацани, я так розумію. Підкралися, прив'язали їм на бліндаж прапор український і пішли. Нікого не чіпали, ніяких гранат", – підсумував чоловік.


Окупанти надалі продовжують обстрілювати українські позиції. Через це 5 березня поблизу Мар'їнки поранення отримав 1 військовий ООС.
Розповідь прихильника бойовиків, дивіться відео: