YouTube заблокував канал Олександра Дубінського

14:48, 28.01.2021
YouTube заблокував канал Олександра Дубінського

На канал Дубінського були підписані більш ніж 350 тисяч осіб.

Популярний відеохостинг YouTube заблокував канал Олександра Дубінського. Політик поскаржився, що його підписників позбавили можливості отримувати інформацію від народного депутата.

 

Якщо зайти на ютуб-канал Дубінського, то з'явиться напис: "цей обліковий запис заблоковано через порушення правил спільноти YouTube".

 

Тому до всіх відео, опублікованих на ресурсі, тепер немає доступу, передає Україна молода.

 

Неможливо подивитися й останні відео Дубінського. Зокрема, його звернення до президента Володимира Зеленського з вимогою про особисту зустріч. YouTube вказує, що ролики більше не доступні, оскільки канал видалено.

 

На канал Дубінського були підписані більш ніж 350 тисяч осіб.

 

Директор "Центру протидії корупції" Віталій Шабунін у фейсбуці "привітав" Дубінського з блокуванням його ютуб-каналу.

 

"Це прямий наслідок санкцій США", - написав Шабунін.

 

Він також додав, що депутатів цікавить, "чи влетів Дубінський під санкції за постійні атаки на антикорупційні органи".

 

Депутат у своєму телеграмі заявив, що ще 10 днів тому він повідомляв, що його сторінки у соцмережах блокуватимуть.

 

"Сьогодні (28 січня) це сталося зі сторінкою в YouTube. Тепер жертвами тимчасової безкарності аферистів стали й сотні тисяч моїх передплатників", -  написав Дубінський.

 

Як повідомляла УМ, 11 січня Міністерство фінансів США запровадило санкції проти семи людей та чотирьох організацій за втручання в американські вибори. Крім Дубінського, у список потрапили експрокурор Офісу генпрокурора Костянтин Кулик, екснардеп Олександр Онищенко, політолог Андрій Теліженко, помічники нардепа Андрія Деркача Дмитро Ковальчук і Антон Симоненко, а також медіаменеджер Петро Журавель.

 

Санкції проти зазначених осіб запроваджені через так звані плівки нардепа Деркача, якого Вашингтон називає «російським агентом».

 

Врешті Дубінський вирішив, що винний у цьому Центр протидії корупції Дубінський звинуватив Шабуніна у санкціях США та додав до цього держзраду.

 

Антикорупціонери подякували депутату за "піар".

 

Офіс генерального прокурора відкрив два кримінальні провадження стосовно народного депутата від фракції «Слуга народу» Олександра Дубінського відповідно до ухвали Печерського районного суду міста Києва від 11 січня. Йдеться про звинувачення в умисному ухиленні від сплати податків та легалізацію (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом.

 

Володимир Зеленський закликав депутата добровільно покинути фракцію, на що той відповів відмовою.