Морпіх Олександр Отрєп'єв загинув від кулі ворожого снайпера у Приазов’ї

11:58, 22.01.2021
Морпіх Олександр Отрєп'єв загинув від кулі ворожого снайпера у Приазов’ї

Старший матрос 36-ї ОБрМП ім. Білинського, навідник Олександр Отрєп’єв.

Старший матрос 36-ї ОБрМП ім. Білинського, 28-річний навідник Олександр Отрєп’єв з Миколаївщини загинув від наскрізного кульового поранення шиї, несумісного з життям на Приазов’ї у четвер, 21 січня.

 

У захисника України, який боронив позиції ООС в районі селища Гнутове на Маріупольському напрямку поцілив ворожий снайпер.

 

Як повідомляє Україна молода, прізвище полеглого морпіха оприлюднила прес-служба 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського у Facebook  в п’ятницю.

 

«У районі проведення операції Об’єднаних сил захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України в результаті снайперського вогню від поранення несумісного із життям загинув наш побратим старший матрос Отрєп’єв Олександр Сергійович. Сміливим морським піхотинцем і щирим патріотом своєї країни він навіки залишаться у нашій пам’яті», - наголосили побратими полеглого воїна.

 

 

Весь особовий склад окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського Військово-Морських Сил ЗСУ глибоко сумують і висловлює щирі співчуття рідним і близьким Олександра.

 

Морпіхи виклали реквізити картки для тих, хто бажає допомогти родині загиблого захисника:

 

4731 2191 2200 9586 (брат Сергій) Беляковський Сергій Григорович.

 

За даними Миколаївської облради, У сім'ї залишились мама і молодший брат.  За дорученням голови Миколаївської обласної ради на будівлі облради приспущено державний прапор у зв’язку із загибеллю миколаївського військового.

 

 

Водночас фронтова журналістка Наталія Нагорна оприлюднила фото морпіха із двома цуценятами і написала у соцмережах:

 

«Якщо уявити, як це щоразу відбувається, то можна здуріти.Вранці до мами стукають у двері і кажуть, що її Сашка більше немає. Мама вже знає, то і ви можете і маєте знати.

 

Морський піхотинець Олександр Отрєп'єв. 28 років. Загинув напередодні на Приазов'ї. Другий загиблий від дій окупанта у 2021-му. В нього є різні фото, але мені подобається оця. Мабуть, треба запам'ятовувати людей ось такими. Я, як, ймовірно, і ви, не була знайома з Сашком. Але неймовірно сумно, що він загинув…».

 

Зауважимо, що Олександр Отрєп’єв народився 28 липня 1992 року. Мешкав у селі Приют Єланецького районуМиколаївської області.

 

 

Морпіх Отрєп’єв – друга бойова втрата української армії в січні 2021 року.

 

Як повідомляла «УМ», старший солдат 56-ої Маріупольської окремої мотопіхотної бригади ЗСУ Олег Андрієнко похований з військовими почестями у рідному місті Запоріжжя в четвер, 14 січня.

 

Досвідчений воїн загинув від кулі ворожого снайпера поблизу селища Піски під окупованим Донецьком 11 січня. Він став першим загиблим воїном України у 2021 році.