Герман закликала вшанувати пам'ять бойовиків

12:53, 22.01.2021
Герман закликала вшанувати пам'ять бойовиків

Ексречниця президента-втікача Віктора Януковича Ганна Герман публічно закликала вшанувати пам'ять ліквідованих терористів так званих "ЛНР" та "ДНР". В ефірі одного з телеканалів Віктора Медведчука вона заявила, що колаборанти також є для держави "своїми" людьми.

 


Свою заяву ексречниця Януковича Ганна Герман зробила 21 січня.

 

Перед своїм виступом вона закликала вшанувати жертв пожежі у Харкові, а також всіх загиблих на Майдані.

 

"І тих, хто протестував, і тих 19 правоохоронців, які були вбиті на Майдані. І тих людей, які загинули на Донбасі з однієї й іншої сторони. Всі вони – наші люди", - заявила Герман.

 

У відповідь на це хтось із гостей студії уточнив: крім росіян, які прийшли сюди.

 

Але Герман підтримала Надія Савченко, яка також була запрошена на програму. "Навіть росіян можна пом'янути", – заявила Савченко.

 

Далі ексречниця Януковича продовжила свою некоректну промову та звинуватила учасників Революції Гідності в начебто організації "збройного перевороту".

 

"Ми повинні думати про майбутнє – як об'єднатися проти тих внутрішніх "терористів", які, скориставшись довірою народу, пограбувавши міліцію, взявши зброю, зробили "державний переворот"", -  додала Герман.

 

Цей інцидент обурив українців, які висловили своє незадоволення у мережі. 

 

"КГБешна к***а Ганька Герман підняла і примусила студію вшанувати пам'ять загиблих окупантів бойовиків, що вбивають українців", – написала у фейсбуці Ірина Пугачова.
"Спочатку це чудовисько під темою загибелі людей в Харкові змусило всіх в студії вшанувати пам'ять, зокрема й загиблих на Донбасі з тієї сторони. Так-так, хвилина мовчання за "Моторолою", "Гіві", Захарченком тощо. Добре, хоч героями їх не назвала", – відреагував ветеран війни на Донбасі Олексій Петров.

 

Як повідомляла УМ, народний депутат України від фракції "Слуга народу" Микита Потураєв запропонував перейменувати Росію і визнати «українську російську мову»