У Вінниці через вибух на території дитсадка постраждали 3 дітей

15:38, 11.01.2021
У Вінниці через вибух на території дитсадка постраждали 3 дітей

На місці працюють слідчо-оперативна група і криміналісти

У Вінниці 11 січня на території дитячого садочку прогримів вибух. Внаслідок інциденту щонайменше 3 дитини постраждали.

 

Вибух прогримів приблизно о 12:20 на території дитячого садочку №7, підтвердили у поліції Вінницької області.

 

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група, піротехніки та рятувальники. Правоохоронці встановлюють причини вибуху.

 

У поліції зауважили, що вибухнув саморобний пристрій. Правоохоронці встановлюють особу, яка могла залишити чи кинути на територію дитсадка цей предмет.


Спершу була інформація, що травми отримали 3 дітей. Однак у поліції наголосили, що постраждала 1 дитина. За попередньою інформацією, вона отримала незначний опік. Медики не госпіталізовували її до лікарні.

 

За даними Вінниця.info, вибух стався 11 січня близько 12:20 на території дитячого садочка №7, що по Бульвару Свободи. Спочатку повідомили, що ушкодження отримали троє дітей, потім стало відомо, що незначний опік отримала одна дитина і її не госпіталізовували.

 

Кореспондент місцевого видання повідомив, що одна з виховательок розповіла батькам, що діти цілі, пошкоджений лише верхній одяг, а вибухівка була серед іграшок і ніхто нічого не підпалював: "То не петарда. Воно кругленьке, як м’ячик. Виглядало, як попригунчик".

 

Одяг взяли на експертизу щоб встановити яка саме речовина вибухнула.

 

На місці працюють слідчо-оперативна група і криміналісти. Визначається, за якою статтею ККУ буде відкрито кримінальне провадження.