Добкін обматюкав Парасюка в прямому ефірі через Революцію Гідності

16:55, 27.11.2020
Добкін обматюкав Парасюка в прямому ефірі через Революцію Гідності

Добкін постійно перебивав Парасюка та нецензурно висловлювався.

Проросійський ексдепутат Михайло Добкін у прямому ефірі обматюкав активного учасника Майдану Володимира Парасюка. Конфлікт виник через знакову для українців подію – Революцію Гідності.

 

Конфлікт трапився у прямому ефірі одного з телеканалів. У програмі обговорювали події Революції Гідності.

 

Проросійська телеведуча запитала у Парасюка, чи задоволений він результатами Революції Гідності та чи, мовляв, усвідомлює свою відповідальність за те, що сталося після його виходу на сцену на Майдані Незалежності.

 

"Я шокований від того, що, якщо ви говорите про Революцію Гідності, пані Наталю, не можна запрошувати в студію українофобів і корупціонерів. Тому що Революція Гідності – це велична сторінка в історії України, в якій загинули люди", - відповів через відеозв'язок Парасюк.

 

 

Зауважимо, у студії перебував скандальний депутат Добкін, який неодноразово висловлював свою підтримку російському президенту Володимиру Путіну, ображав учасників Майдану тощо. Він перервав Парасюка та на його слова про величну сторінку в історії України заявив: "Та ладно. Звичайно ж, для вас голож*пих – велика сторінка".

 

Парасюк спробував заперечити і пригрозити ексрегіоналу за такі висловлювання: "Пане Добкін, я вам хочу нагадати, що таке РПГ – ручний гранатомет, який застосовується проти танків. Він дуже легко дасть раду броньованому Mercedes S-класу. Тому я вам не погрожую, а застерігаю, що може прилетіти".

 

Водночас Добкін постійно перебивав Парасюка та нецензурно висловлювався.

 

"Ти нагадай собі, що ти мені нагадуєш. Чуєш ти, б**дь. У Верховній Раді опускав очі, а тут вже, б**дь, почав нагадувати", - скандував Добкін.

 

21 лютого 2014 року Володимир Парасюк емоційно виступив на сцені Майдану Незалежності. Він заявив, що протестувальники не підуть на компроміс з Віктором Януковичем і готові зі зброєю штурмувати резиденцію президента. Після Революції Гідності Парасюк брав участь у військових діях на сході країни. У 2014 році його обрали депутатом до Верховної Ради.