Порошенко закликає новообрану владу Львівської ОТГ до конструктивної співпраці

19:59, 25.11.2020
Порошенко закликає новообрану владу Львівської ОТГ до конструктивної співпраці

Петро Порошенко дякує львів'янам за підтримку партії "ЄС" та кандидатури Олега Синютки.

Лідер партії «Європейська Солідарність», п’ятий президент Петро Порошенко подякував львів’янам за підтримку на місцевих виборах, а також закликав політичні табори у Львові вгамувати емоції та налагодити конструктивну співпрацю.

 

Як повідомляє Україна молода, про це Порошенко написав у Facebook  в середу.

 

«Низький уклін львів’янам за особливо високий рівень підтримки «Європейської Солідарності» на виборах до обласної та міської Рад. Дякую тим, хто у першому та другому турах підтримав Олега Синютку. Спасибі всім, хто виявив небайдужість і взяв участь у голосуваннях, – наголосив Порошенко. - Наша політична сила поважає вибір громади. Воля виборців — закон для політиків».

 

На його переконання, перше, що зараз мають зробити обидва табори — завершити виборчу кампанію і приборкати емоції, які вирують кілька останніх днів.

 

«Одні, на жаль, ухвалили хоча й законне, але поспішне рішення. А інші, на жаль, намагаються розіграти роль жертви. Рішення ж львів’ян мудре: буде влада, і буде опозиція, як це і має бути за демократії», – зазначає лідер «ЄС».

 

За його словами, обом таборам слід якомога швидше забезпечити старт новообраного місцевого самоврядування на благо Львівської об’єднаної територіальної громади. Порошенко також наголосив, що «команда «Європейської Солідарності» готова підставити плече ще й на рівні Верховної Ради».

 

Як повідомляла "УМ", представники депутатського корпусу, обрані у місцеві ради Львівщини від партії «Європейська Солідарність» обіцяють не допустити спроб протягнути партію «Слуга народу» до міської ради Львова. Адже кандидати від «слуг» не набрали необхідної кількості голосів.