Засновник Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Ланько загинув в ДТП

12:55, 24.11.2020
Засновник Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Ланько загинув в ДТП

Обставини події встановлюються.

У ДТП на Львівщині загинув засновник Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Ланько.

 

Як інформує УМ, про це повідомив Влад Зварич у Фейсбук.

 

«Петро цієї ночі трагічно загинув. Автомобільна аварія», — повідомив Влад Зварич.

 

Петро Несторенко-Ланько з 2008 по 2014 рік був засновником та куратором львівського тижня моди Lviv Fashion Week. Входив до когорти кращих львівських дизайнерів.

 

Як додають у департаменті з питань Львівської ОДА, 23 листопада близько 22:10 у с. Бартатів Городоцького району на автодорозі «Львів — Шегині» на освітленому пішохідному переході водій автомобіля «Ніссан», мешканець Львова 1986 року народження наїхав на громадянина 1983 року народження, мешканця Львова, який від отриманих травм помер на місці події до приїзду «швидкої».

 

Фото поліція

 

Обставини події встановлюються.

 

“Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.” – повідомили у поліції.