У Каневі лісівники озеленили улюблений майданчик дітлахів «Гайок»

28.10.2020
У Каневі лісівники озеленили улюблений майданчик дітлахів «Гайок»

Лісівники Канева садять дерева у «Гайку» разом iз місцевими дітлахами. (Фото надане пресслужбою Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.)

Днями канівські лісівники додали затишку і краси улюбленому майданчику місцевих дітлахів «Гайок».
 
«Наші працівники провели озеленення території, висадивши квітучі дерева та кущі. Тепер територію дитячих ігор прикрашатимуть катальпа, чубушник, форзиція, гортензія, калина бульденеж. Увесь декоративний посадковий матеріал вирощено у розсаднику Михайлівського лісництва», — розповіла «Україні молодій» Наталя Сегеда, прессекретар Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.
 
До хорошої справи, наголошує вона, допомагаючи працівникам державної лісової охорони Канівського лісгоспу, долучились місцеві жителі та школярі.
 
За словами директора Канівського лісгоспу Едуарда Симоненка, лісівники постійно звертають увагу на потреби містян, зокрема й найменших. Адже від того, як виховуються наші діти залежить спільне майбутнє, тому надзвичайно важливо забезпечувати їм щасливе дитинство.
 
До речі, Наталя Сегеда каже, що кілька років тому саме канівські лісівники власноруч облаштували це чудове місце для дитячих iгор та відпочинку в Каневі.
 
Цей дитячий майданчик став популярним серед малечі. Малюки люблять гратися у пісочницях, випробовувати себе на ігрових i спортивних спорудах, які встановлені на його території. Тут постійно весело та гамірно.
 
«Аби територія була в належному стані, місцеві лісівники постійно доглядають за нею. Цьогоріч, наприклад, вони замінили паркан довкола майданчика», — зазначила пані Наталя.