Усику зменшили гонорар за бій проти Чісори

15:33, 23.10.2020
Усику зменшили гонорар за бій проти Чісори

Бій відбудеться без участі вболівальників.

Український боксер Олександр Усик проведе бій проти британця Дерека Чісори. Гонорар українця буде значно менший, аніж очікувалося до цього. І він буде у 2,6 раза менше, аніж заробить Чісора за цей бій.

 

Бій Усик – Чісора стане головною подією вечора боксу в суботу, 31 жовтня. Боксери проведуть поєдинок на SSE Arena Wembley у Лондоні.

 

Спочатку планувалося, що боксери вийдуть в ринг в травні 2020 року. Цей бій мав відбутися на 02 Arena за участі глядачів. Але пандемія коронавірусу внесла свої корективи – бій перенесли. І тепер він відбудеться без участі вболівальників.

 

Відсутність глядачів на трибунах вплинула і на гонорари боксерів. За даними totalsportal.com, спочатку Усик за цей бій мав отримати 2,2 мільйона фунтів стерлінгів. Гонорар Чісори був значно більшим – 6,9 мільйона фунтів стерлінгів.

 

Тепер же на обох боксерів очікує значне скорочення гонорарів. Усик за цей бій отримає 1,5 мільйона фунтів стерлінгів. Заробіток Чісори складе 4 мільйони фунта стерлінгів.

 

Як повідомляла «УМ», Усик спарингує з Кличком перед боєм з Чісорою.

 

Навколо боксера Олександра Усика нещодавно розгорівся скандал у спортивних колах: боксер Іван Редкач назвав маріонеткою тренера Усика Сергія Лапіна, оскільки той  представляв анексований Крим на чемпіонаті Росії з боксу у 2016 році.