І Кевін Костнер позаздрив би: як змагалися найкращі команди бодігардів з усієї України

29.09.2020
І Кевін Костнер позаздрив би: як змагалися найкращі команди бодігардів з усієї України

Змагання 23-го чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців проходили в Оршанці. (Фото надане пресслужбою Черкаської ОДА.)

На Черкащині вперше відбувся 23-й чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців.
 
 
Тривав він три дні на території Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота в Оршанці неподалік Черкас.
 
 
Як повідомляють у Черкаській ОДА, яка була партнером цього заходу, у змаганнях брали участь найкращі команди бодігардів і ветеранів СБУ, УДО, НАБУ, поліції охорони та інших структур.
У програмі були виконання прийомів захисту, пошук вибухових пристроїв, подолання смуги перешкод на автомобілях, змагання зі стрільби, прийоми рукопашного бою.
 
«Масштаби змагань планували значно більші, але карантинні обмеження внесли свої корективи. Та це не означає, що чемпіонат був менш захоплюючий, ніж попередні. Всі учасники на повну продемонструвати свої здібності та майстерність», — наголошує голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук. 
 
І додає, що хотілося, щоб ці змагання бачили більше людей. Бо їх учасники — приклад для молодого покоління, справжні патріоти. Вони завжди в перших рядах, коли треба захистити інших.
 
Організаторами чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців стали Управління Державної охорони України, Міністерство молоді та спорту України, Департамент поліції охорони Національної поліції України, Національна Федерація охоронців України та фізкультурно-спортивне товариство «Динамо».