Військовий Костянтин Оверко з Запоріжжя помер після трьох місяців лікування

14:58, 24.09.2020
Військовий Костянтин Оверко з Запоріжжя помер після трьох місяців лікування

За 3 місяці, протягом яких Костянтин Оверко за своє життя, він переніс понад 30 важких операцій

У ніч проти 24 вересня помер український боєць 503 ОБМП Костянтин Оверко. Український воїн був важко поранений ворожим снайпером 20 червня й понад 3 місяці боровся за власне життя.

 

Як інформує УМ, про смерть Костянтина Оверка повідомляє 503 окремий батальйон морської піхоти, у лавах якого й служив військовий.

 

"Сьогодні вночі, 24 вересня Костя помер у лікарні. "Борсуки" висловлюють свої співчуття близьким загиблого. Братику, ми помстимось!", - запевнили в 503 ОБМП.

 

За 3 місяці, протягом яких військовий боровся за своє життя, він переніс понад 30 важких операцій. У госпіталь воїн отримав після того, як у червні отримав поранення ворожого снайпера.

Костянтин Оверко

               Костянтин Оверко служив в лавах морської піхоти / Фото 503 ОБМП
 

"Весь цей час лікарі відчайдушно боролися за нього, щомиті була поряд його мама. Сам Костя намагався скористатися кожним шансом прожити ще бодай один день, аби згодом стати на ноги", – розповіли у фонді "Повернись живим".

 

Відомо також, що Костянтин Оверко був родом з Запоріжжя.

 

Як повідомляла УМ, матрос 35-ї ОБМП ім. контр-адмірала Михайла Остроградського Руслан Волков помер у лікарні внаслідок чисельних опіків, отриманих під час підриву автомобіля на невідомому вибуховому пристрої у зоні проведення ООС в районі села Новгородське Донецької області.