Одяг з Путіним: російський онлайн-магазин Wildberries запустився в Україні

11:06, 22.09.2020
Одяг з Путіним: російський онлайн-магазин Wildberries запустився в Україні

Товар на вибір із символікою окупанта тепер доступний в Україні.

Найбільший російський онлайн-ритейлер Wildberries відкрив інтернет-магазин на території України. Водночас у мережі вже обурились через те, що на сайті можна придбати різноманітні товари з президентом держави-агресора Володимиром Путіним, а також одяг із забороненою в Україні символікою.

 

Як інформує УМ, про це на на сторінці в мережі Facebook повідомляє блогер Антон Ходза.

 

"Така зрада, що аж в дупі пече. ЗМІ повідомили, що нарешті російський онлайн-магазин кугутських шмоток Wildberries запустився і для України", - йдеться в повідомленні.

 

"Нарешті! А то ми не знали, де купити футболку з Путіним. Або набір для вишивання Путіна. Або може хочете футболку Поліція Росії? А За ВДВ?", - додав Ходза.

 

"Служба безпеки України, як вам взагалі вся ця ситуація?", - написав Ходза.

 

Як пише Інтерфакс-Україна, Wildberries також запустив додаток для iOS в Україні і збирається представити аналогічний мобільний магазин для Android.

 

За пошуковим запитом на сайті ритейлера можна знайти різноманітні товари зі Сталіним, символікою Радянського Союзу і навіть з прославлянням російської поліції.

 

Крім того, українці також можуть замовити російські шкільні підручники, постери, наклейки та інші аксесуари з різними символами держави-агресора.

 

Загалом, будь-який товар на вибір із символікою окупанта тепер доступний в Україні.

 

Доставку товарів ритейлер планує здійснювати за допомогою логістичних партнерів через 8 000 точок видачі.

                 Футболки зі Сталіним / Скриншот

 

                                       Футболка з Путіним

                       

                   Одяг із забороненою символікою / Скриншот

 

Доставити товар можна буде й за допомогою "Нової пошти" і Meest

 

Додамо, у контактах на сайті компанії для українського підрозділу Wildberries вказано офіс у Варшаві. Компанія внесена до польського реєстру підприємців.


Директор з розвитку Wildberries В'ячеслав Іващенко зазначив, що відкриття інтернет-магазину на території України стало наступним кроком у реалізації міжнародної стратегії.
Він додав, що компанія бачить високий потенціал для розвитку в Україні.



Wildberries – це найбільший онлайн-ритейлер Росії. Крім України, Wildberries працює ще в семи країнах – Росії, Польщі, Словаччині, Білорусі, Казахстані, Вірменії та Киргизстані. Продаж у Польщі ритейлер запустив у січні 2020 року, в Словаччині – у травні.

 

Гендиректоркою та засновницею компанії є одна з найбагатших жінок Росії – Тетяна Бакальчук.