Міністр МОЗ Максим Степанов очолить список «слуг народу» в Одеську облраду

22:15, 16.09.2020
Міністр МОЗ Максим Степанов очолить список «слуг народу» в Одеську облраду

Максим Степанов каже, що працює в команді президента Зеленського, не є політиком, а є державним менеджером.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов погодився очолити список партії «Слуга  народу» на місцевих виборах до Одеської обласної ради.

 

За його словами, він працює в команді президента України Володимира Зеленського, не є політиком, а є державним менеджером.

 

Як повідомляє «Україна молода», інформацію про участь в місцевих виборах Степанов підтвердив на своїй сторінці у Facebook  в середу.

 

«Історично так склалося — мені не байдужий Одеський регіон. Разом з усією країною, Одещина заслуговує на реальні зміни, які розпочав президент. Але реалізувати їх можливо тільки за наявності його команди у місцевій владі. Це унікальний шанс на зміни, який ми не можемо втратити. Я прийняв рішення посилити команду Президента в Одеській області та погодився очолити список партії «Слуга народу» в обласну раду», - написав Максим Степанов, який за часів Порошенка працював головою Одеської облдержадміністрації.

 

Депутатка від партії «Голос» Соломія Бобровська так відреагувала на висування Степанова: "Не розваливши до кінця МОЗ, чинний міністр охорони здоров’я Максим Степанов йде першим!! номером в Одеську обласну раду від.... Слуги народу! Якраз під відставку уряду всі шукають собі нові місця. Оце так міністерські виборчі букети".

 

Зауважимо, що партійна конференція "Слуги народу" відбулася 15 вересня в готельному комплексі "Портофіно" в Одесі на пляжі в Аркадії. Саме на ній були узгоджені списки на місцеві вибори на Одещині.

 

Другим номером в обласному списку йде нардеп і колишній віце-губернатор Сергій Колебошин, третім – підприємець Григорій Діденко, четвертим – чинний депутат облради від "Опоблоку" Ірина Ковалишен, п'ятим – директор обласного департаменту соціальної та сімейної політики Лілія Коваленко.

 

До міськради Одеси перша п'ятірка президентської партії була відома раніше: артист Олег Філімонов, банкір Вадим Мороховський, заступник директора художнього музею Олександра Ковальчук, шахістка Наталія Жукова та Ігор Коваль, який допрацьовує останні місяці на посаді ректор Одеського університету Мечникова.

 

Як повідомляла "УМ", минулих вихідних президент Зеленський перебував із робочою поїздкою на Одещині, під час якої не соромився активно агітувати за кандидатів від "слуг народу" на місцевих виборах. Зокрема, обурювався, що в Одесі кандидата від "слуг" Олега Філімонова образливо називають "якийсь КВН-щик".