На ремонт школи у Чигирині виділили понад 14 мільйонів гривень

11.08.2020
Члени постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів на своєму недавньому засіданні провели розподіл та перерозподіл видатків бюджету у сфері освіти.
 
Як повідомляє голова Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний, у рамках поточної програми на ремонт Чигиринського НВК «ДНЗ — спеціалізована школа І-ІІІ ступеня №2» було виділено 14 мільйонів 400 тисяч гривень.
 
«7 мільйонів iз цих коштів підуть на реконструкцію покрівлі школи, ще 8,8 мільйона — на утеплення фасаду, 1,6 мільйона гривень — на заміну старих вікон на металопластикові», — пояснив Анатолій Підгорний.
 
Нагадаємо, що Чигиринська спеціалізована школа №2 давно потребувала ремонту. Досі в аварійному стані перебував її дах і під час дощу водою заливало спортивну залу та класи на третьому поверсі. Також узимку там було дуже холодно: температура повітря піднімалася максимум до 10-15 градусів.
 
Адміністрація школи та батьки учнів неодноразово зверталися в усі владні інстанції з проханням вирішити цю проблему.
 
«Наразі у школі №2 уже розпочалися ремонтні роботи. Робітники завозять крокви, аби крити покрівлю. Також обміряли і замовили на заводі вікна, вже незабаром почнемо ставити і їх», — зазначає Віталій Синяков, очільник відділу освіти Чигиринської ОТГ.