День народження Медведчука: літак Путіна сів у Сімферополі

15:44, 04.08.2020
День народження Медведчука: літак Путіна сів у Сімферополі

Cервіс FlightRadar засвідчив посадку літака Володимира Путіна у Криму, де вже готується святкувати 66-річчя його кум - Віктор Медведчук.

Літак ІЛ 96-300 з бортовим номером RA-96012 з авіапарку президента Росії  Володимира Путіна приземлився в аеропорту Сімферополя, куди він вилетів з Москви, близько двох годин тому.

 

Дві доби тому до Криму приїхав разом із дружиною Оксаною Марченко кум Путіна, лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук, який 7 серпня святкує своє 66-річчя.

 

Як передає «Україна молода», про посадку літака Путіна повідомляє bihus.info з посиланням на дані сервісу FlightRadar.

 

За інформацією російських журналістів, цей літак належить до авіапарку Путіна. Якщо до 2003-го він був основним президентським літаком, то наразі використовується в якості резервного.

 

Водночас ,на сайті Кремля 4 серпня повідомляється лише, що президент Путін провів зустріч із губернатором Московської області Андрієм Воробйовим. У розділі "поїздки" на сайті президента РФ останні повідомлення – про візити до окупованого Криму 18-19 березня і 20 липня.

 

 

Як повідомляла «УМ», 2 серпня Медведчук із дружиною приїхав до Криму на автівці. Подружжя проїхало адміністративну межу разом із водієм та двома охоронцями.

 

За словами прессекретаря Медведчука – політик "перебуває у відпустці як народний депутат і відпочиває з сім’єю в Криму".

 

Відомо, що у Медведчука є велика резиденція в Криму, поблизу Сімеїзу.

 

У 2012 році Путін приїжджав у гості до Медведчука, який є його кумом. Тоді було опубліковано спільні фото президента Росії з Медведчуком і його дружиною, Оксаною Марченко, на терасі цього маєтку.