У Медведчука підтвердили прибуття політика на окупований Крим

09:38, 03.08.2020
У Медведчука підтвердили прибуття політика на окупований Крим

Раніше Медведчук говорив, що їздив та має їздити намір і надалі на відпочинок в анексований Крим.

Кум російського президента Путіна та депутат українського парламенту від "Опозиційної платформи – За життя" Віктор Медведчук та його дружина Оксана Марченко дійсно у неділю, 2 серпня, в'їхали до окупованого Криму.

 

Як інформує УМ, про це пишуть "Крим.Реалії" з посиланням напрессекретаря Віктора Медведчука Олега Бабаніна.

 

"Віктор Медведчук перебуває у відпустці як народний депутат і відпочиває з сім'єю в Криму", - сказав Бабанін.

 

Від детальнішого пояснення та будь-яких інших коментарів прессекретар відмовився. 

 

За інформацією, наявною у відкритому доступі, Медведчук та Марченко мають у Криму бізнес, заснований вже після анексії півострова Росією. Наприклад, ТОВ "Таврія-інвест" і ТОВ "Фірма Укрснаб", у селищі Гаспра записані на дружину Медведчука – Оксану Марченко.


Оксана Марченко має ще й земельну ділянку під Ялтою у понад 5000 квадратних метрів та будинок. 

 

 

Вона стала відомою після того, як там зустрічали з шампанським Володимира Путіна у 2012 році. У "Дзеркалі тижня" писали, що резиденцію зробили на місці протитуберкульозного санаторію імені Баранова.

 

У 2018 році Медведчук в інтерв'ю російському телеканалу "ТВ Центр" говорив, що їздив та має їздити намір і надалі на відпочинок в анексований Крим. 

 

7 серпня, додамо, у Віктора Медведчука – день народження. Виповниться йому 66 років. Вочевидь, святкувати політик зібрався саме на окупованому Росією українському півострові. 


Як повідомляла УМ, лідер ОПЗЖ, нардеп Віктор Медведчук із дружиною Оксаною Марченко в’їхав на територію анексованого Росією Криму в неділю близько 15.00. Подружжя перетнуло адміністративну межу на автомобілі в пункті пропуску «Каланчак» на Херсонщині.