Акторка Келлі Престон померла від онкології

10:59, 13.07.2020
Акторка Келлі Престон померла від онкології

"Кохання моєї Келлі та її життя назавжди запам’ятаються… Ти вся моя любов", - написав Джон Траволта

У США померла знаменита американська акторка Келлі Престон. На час смерті дружині Джона Траволти було 57 років. Представники подружжя офіційно підтвердили інформацію та назвали причину раптової смерті.

 

Як йдеться у матеріалі People, Келлі Престон померла вранці 12 липня. Акторка упродовж 2 років лікувалась від раку молочної залози, ретельно приховуючи інформацію по недугу від ЗМІ. За словами представника Джона Траволти та Келлі Престон, саме це онкохвороба і забрала життя голлівудської зірки.

 

"Вранці 12 липня 2020 року Келлі Престон, чудова дружина і мати, пішла з життя після дворічної боротьби з раком. Вона обрала приватність у цій ситуації та упродовж тривалого часу проходила лікування, отримуючи турботу від родини та друзів. Келлі була яскравою, прекрасною і люблячою, вона дбала про інших і робила особливим усе, за що бралась", – розповів представник подружжя.


Окрім цього, помічники Джона Траволти звернулись до всіх прихильників та журналістів. Від імені актора вони попросили не втручатись у церемонію прощання з Келлі Престон та не порушувати їхню приватність у складний час. 

 

Келлі Престон народилась у 1962 році в Гонолулу, що на Гаваях. Після закінчення школи акторка одразу ж взялась втілювати свою мрію та поступила на навчання до університету Південної Каліфорнії. Вже у 1985 році Келлі отримала перші ролі в кіно та телевізійних шоу.

 

За роки своєї кар'єри акторка зіграла у десятках успішних фільмів. Зокрема, до фільмографії Келлі Престон належать: "Кодекс Готті" (2017), "Казино Джек" (2010),  Остання пісня" (2010),  "Так собі канікули" (2009), "Смертний вирок" (2007), "Вищий пілотаж" (2004), "Повернути відправнику" (2004), "Вид зверху краще", (2003), "Чого хоче дівчина" (2003), "Поле бою: Земля" (2001), "Джек Фрост" (1998), "Дурман кохання" (1997), "Джеррі Магвайр" (1996), "Від заходу до світанку" (1996), "Близнюки" (1988) та ін.

 

Знаменитою Келлі Престон була не тільки завдяки своїй роботі. Наприкінці 80-их акторка закрутила роман з Джоном Траволтою. Вже у 1991 році знаменитий ловелас освідчився коханій у новорічну ніч. Тоді Джон Траволта влаштував романтичний вікенд для Келлі Престон у Швейцарії та запропонував їй вийти заміж з видом на неймовірні гори. Пара одружилась вже восени 1991 року.


"Мій найдорожчий Джонні, найпрекрасніший чоловік, якого я знаю. Ти даєш мені надію, коли я відчую, що все втрачено, полюбив мене терпляче і беззастережно... Змушуєш мене сміятися дужче, ніж будь-яка інша людина у світі… З тобою я завжди знаю, що все буде добре, незалежно від того, що станеться. Люблю назавжди", – написала Келлі Престон у 28-у річницю шлюбу.

 


Подружжя мало трьох дітей – сина Джетта, який народився наступного року після їхнього весілля, доньку Еллу та сина Бена. У 2010 році первісток Джона Траволти і Келлі Престон помер після боротьби з хворобою, а пара разом переживала втрату сина. 

 

На інстаграм-сторінці Джон Траволта підтвердив інформацію про смерть Келлі Престон. Актор зазначив, що його дружина Келлі Престон мужньо боролась із раком молочної залози.

 

"З великим сумом повідомляю, що моя прекрасна дружина Келлі програла 2-річну боротьбу з раком молочної залози. Вона мужньо боролась за життя, маючи підтримку та любов багатьох людей… Кохання моєї Келлі та її життя назавжди запам’ятаються… Ти вся моя любов", – написав Джон Траволта, чим розчулив своїх прихильників. 

 

Водночас актор звернувся до працівників онкологічного центру при Техаському університеті Андерсона. Саме там, за словами Джона Траволти, Келлі Престон проходила курс лікування. Чоловік подякував за турботу медсестер і лікарів та їхню роботу, яка продовжила життя акторки на 2 роки. 



Відреагувала на смерть Келлі Престон і її донька Елла. Дівчина написала у мережі не менш зворушливий допис, в якому розповіла, якою була її мама у буденному житті.

 

"Я ніколи не зустрічала такої сміливої, сильної, прекрасної і люблячої людини, як ти. Кожен, кому пощастило хоч раз зустріти тебе, погодиться, що ти мала особливе сяйво і світло, яке ніколи не перестає світити, і це змушує когось відчувати миттєве щастя. Дякую за те, що ти була такою для мене, незважаючи ні на що. Дякую за твою любов. Дякую за допомогу і дякую, що робили цей світ кращим. Я так люблю тебе, мамо", – написала Еллі Траволта.

 

Водночас молодший син Джона Траволти і Келлі Престон – 9-річний Бенджамін – не має сторінок у соцмережах, тому утримався від коментаря.

 

Коли відбудеться прощання з Келлі Престон наразі невідомо.