Поїзд «Апостолове – Херсон» пустили в рейс з дірками у даху, відео

18:40, 02.07.2020

Керівництво «Укрзалізниці» звільнило керівників депо залізничної станції Миколаїв, які допустили курсування поїзда «Апостолове — Херсон» у несправному стані у вівторок, 30 червня.

 

Як повідомляє «Україна молода», так в «Укрзалізниці» відреагували на пост пасажира Михайла Ігнатенка, який виклав у Facebook  відео, на якому видно, як вагон потяга з пасажирами заливає водою під час дощу через дірявий дах.

 

 «Укрзалізниця звільнила керівників пасажирського вагонного депо станції Миколаїв, які випустили на маршрут поїзд Апостолове — Херсон у неналежному стані. Зокрема, припинено трудові відносини з начальником депо та його заступником, який відповідає за експлуатацію рухомого складу», - йдеться у повідомленні.

 

Крім того, в «Укрзалізниці» обіцяють провести службову перевірку інциденту та дадуть оцінку діям провідників, адже в складі поїзда були справні вагони з вільними місцями, у яких можна було розмістити пасажирів.

 

Йдеться про курсування поїзда "Апостолове - Херсон" 30 червня, коли під час зливи, пасажирів у вагоні залило водою через дірявий дах.

 

В "Укрзалізниці" попросили вибачення у пасажирів та закликали працівників сумлінно ставитися до своїх посадових обов'язків.