Хірург Олег Гайда помер від коронавірусу в Черкасах після свого брата Івана Гайди

14:41, 02.07.2020
Хірург Олег Гайда помер від коронавірусу в Черкасах після свого брата Івана Гайди

Олег Гайда помер через ускладнення від коронавірусу.

Лиха звістка сколихнула весь медичний світ Черкащини: через ускладнення від COVID-19 пішов із життя завідувач хірургічним відділенням філії №2 КНП "Консультативно-діагностично поліклініка" 52-річний Олег Гайда.

 

Як інформує «Україна молода», про це повідомила очільниця управління охорони здоровʼя Черкаської ОДА Лариса Кошова.

 

За її словами, Олег Михайлович був госпіталізований до обласної лікарні із діагнозом Covid. 30 червня через ускладнення від хвороби він помер.

 

«Висловлюю свої співчуття рідним та близьким пана Олега. Це велика втрата не лише для родини, а й всієї медичної спільноти. Ми завжди пам’ятатимемо Олега Михайловича як справжнього професіонала, відданого своїй справі. Світла пам’ять», – зазначає Лариса Кошова.

 

Хірург Олег Гайда був молодшим братом 58-річного начальника Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, полковника медичної служби Івана Гайди, який помер від коронавірусної інфекції 18 червня.

 

Про це  українців раніше сповістив міський голова Львова Андрій Садовий: «Стало відомо, що від ускладнень через COVID-19 помер Іван Гайда, начальник Львівського військового госпіталю. Відданий лікар, який врятував немало життів наших військових».

 

                                                                                             Іван Гайда. 

 

Співчуття рідним та близьким! Вічна пам’ять…

 

Нагадаємо, львів'янка Любов Долик описала для "УМ" ситуацію із лікуванням від коронавірусу зсередини: самовідданість медиків та власні емоції після госпіталізації у матеріалі "Ковід - не вигадка, поширюється миттєво і безсимптомно.