Експосадовець Олександра Клітіна хоче боротися з «політичними проститутами», відео

22:22, 30.06.2020
Експосадовець Олександра Клітіна хоче боротися з «політичними проститутами», відео

Олександра Клітіна закликає українців приєднуватися до боротьби з "політичними проститутами".

Колишня заступниця міністра інфраструктури, нещодавно призначена радницею голови Державного космічного агентства Олександра Клітіна вирішила очолити  партію «Україна проти корупції», яка буде боротися із «політичними проститутами».

 

Відтак, пані Клітіна вже закликає українців приєднуватися до цієї політичної сили.

 

Як повідомляє «Україна молода», відповідне відеозвернення Олександра Клітіна оприлюднила в соцмережах у вівторок.

 

При цьому, ексзаступниця міністра записала відео у помаранчевому купальнику.

 

На її думку, в жінок є більше шансів подолати корупцію, але вони "раді кожному справжньому чоловікові, який вирішив нас підтримати".

 

"Основним напрямом буде очищення України від корупціонерів, політичних проститутів і їх схем, які душать розвиток економіки і призводять до збіднення українців... Сама партія планується лівоцентристського характеру з сильним екологічним напрямом... Захист тварин і екологічне спрямування очолить член ГО Комітету боротьби з корупцією та організованою злочинністю Ірина Ольховська", - йдеться в повідомленні на сторінці Клітіної.

 

Пані Олександра додала на адресу чоловіків-корупціонерів: "Вони думають, якщо у них у штанях щось є, то цього достатньо для успіху та можна ображати жінок. Та жінки в сто разів розумніші і чесніші, ніж ви!".

 

Ексчиновниця також звинуватила міністра інфраструктури Владислава Криклія у тому, що він не просто звільнив її з посади заступниці, а й "облив брудом так, щоб я ніколи не оговталась". Вона каже, що "заважала їм (керівництву - Ред.) красти на "Укрзалізниці".

 

"Тому я хочу розібратися з усіма корупціонерами і політичними проститутами", - констатувала Олександра Клітіна.

 

 

Як повідомляла "УМ", в листопаді 2019 року пранкери опублікували листування з Клітіною, запитавши, чи зможе вона "потягнути міністерство", тому що "Владом (міністром інфраструктури Криклієм, - ред.) незадоволений Вова".

 

Клітіна відповіла, що змогла б, і розкритикувала міністра Владислава Криклія за те, що він "наблизив до себе (держсекретаря міністерства) Галещук", який "ще китайський експрес розкрадав при Янику". Вона також заявила, нібито Криклій відсунув її від "Укрзалізниці", оскільки "вони щось крутять-мутять з тендерами на локомотиви".

 

Після цього Владислав Криклій заявив, що проситиме Кабінет Міністрів звільнити заступницю міністра Олександру Клітіну через її листування з пранкерами.

 

Пізніше виключений з фракції "Слуги народу" депутат Антон Поляков опублікував запис розмови нібито між депутатами від партії, де згадувалася зовнішність Клітиної та робилося припущення, що вона обійняла посаду "через ліжко".

 

Сама Олександра Клітіна у відповідь заявила, що проти неї ведеться брудна кампанія зі сторони корупціонерів, та відмовилася йти у відставку.

 

У медіа своє звільнення вона пов'язала з "сексизмом" в українській політиці та корупцією.

 

27 листопада Кабінет Міністрів звільнив заступницю міністра інфраструктури Олександру Клітіну.

 

Нагадаємо, нещодавно керівники партії "Слуга народу" потрапили до сексистського скандалу через висловлювання про своїх колег-жінок на кшалт "корабельна сосна" і "баба робоча".