«Зелена дура»: інтернатівець Ляшко обізвав Третьякову за «дітей низької якості»

12:45, 29.06.2020
«Зелена дура»: інтернатівець Ляшко обізвав Третьякову за «дітей низької якості»

30 років тому Олег Ляшко закінчив школу-інтернат у Борзні.

Український політик, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко розкритикував слова нардепки Галини Третьякової про "дітей низької якості", звинувативши її у знеціненні людей, вихованих в інтернатах, та й більшої частини українського народу загалом. 

 

Відповідним записом Олег Ляшко поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

 

"Ця зелена дура назвала нас, інтернатівців, "дітьми низької якості". Я - оця так звана дитина низької якості. Насправді нас таких 90% в Україні. На жаль, керують нами дебіли високої якості", - сказав головний "радикал".

 

Нещодавно Ляшко також поділився світлиною часів свого навчання і з ностальгією прокоментував:

 

"30 років тому я закінчив школу-інтернат у Борзні. У травні були збори, тому на фото я у військовій формі. Отам за моєю спиною - їдальня, де готували найсмачніший борщ і котлети. Пам'ятаю, наче вчора було. Як швидко летить час…", - написав він.

 

 

Як повідомляла УМ, народний депутат фракції "Слуги народу", глава комітету соціальної політики та захисту прав ветеранів Верховної Ради Галина Третьякова заявила, що у безробітних народжуються діти низької якості, і завела мову про стерилізації громадян без працевлаштування.  У зв'язку з цим постійна комісія Ради Федерації профспілок України з питань рівності прав жінок і чоловіків вимагає відставки нардепа.