Матч УПЛ скасували через спалах коронавірусу у ФК «Карпати»

14:25, 30.05.2020
Матч УПЛ скасували через спалах коронавірусу у ФК «Карпати»

В понеділок члени ФК Карпати пройдуть ще одне тестування.

Серед гравців та персоналу львівського футбольного клубу "Карпати" виявили заражених коронавірусом, матч 24-го туру Української прем'єр-ліги "Карпати"-"Маріуполь" скасовано.

 

Як інформує УМ, про це повідомляють сайти   ФК "Карпати  та УПЛ

 

 "Тестування на COVID-19 виявили позитивні результати в окремих гравців та серед персоналу львівських "Карпат". Інфіковані одразу ж були переведені на режим самоізоляції, симптоми захворювання відсутні. Керівництво Української Асоціації Футболу та Української Прем’єр-ліги було оперативно повідомлено про ситуацію у таборі команди. Очікуємо, що невдовзі буде офіційно ухвалено рішення про неможливість проведення календарного матчу "Карпати" – "Маріуполь"", - сказано в повідомленні команди.

 

Зазначається, що в понеділок члени ФК пройдуть ще одне тестування.

 

Матч 24-го туру Української прем'єр-ліги "Карпати"-"Маріуполь" мав відбутися 31 травня о 14:00.

 

Пізніше сайт УПЛ офіційно повідомив про скасування матчу "Карпати"-"Маріуполь".

 

 "Матч 24-го туру "Карпати" — "Маріуполь" за рішенням Дирекції УПЛ не відбудеться. Причина — тестування на COVID-19 виявили позитивні результати в окремих гравців та серед персоналу "Карпат"", - повідомили в УПЛ.

 

Виконавчий директор "Карпат" Ростислав Ящишин звернувся до журналістів у зв'язку з виявленням у львівському клубі COVID-19.

 

"Не нагнітайте ситуацію вигадками і неперевіреною інформацією. Мені просто волосся дибки стає, коли я читаю про госпіталізації, легіонерів та інші дурниці. Ми рухаємося відповідно до протоколу, перебуваємо в постійному контакті з УАФ та УПЛ. Ситуація під контролем, ніяких симптомів в інфікованих нема. В понеділок ще раз всі пройдуть тестування. Найгірше, що зараз може бути - це паніка, спричинена вашими постами", – написав Ящишин в Facebook.

 

Як повідомляла УМ, у суботу, 30 травня, на стадіони України повертаються футбольні змагання, які були призупинені у середині березня через пандемію коронавірусу.