Голова земельної комісії випав з 13 поверху поверху в Одесі

09:31, 01.05.2020
Голова земельної комісії випав з 13 поверху поверху в Одесі

Остаточну причину загибелі встановлять після судово-медичної експертизи.

Одеські поліцейські встановлюють обставини загибелі 49-річного одесита. Він 30 квітня випав з балкону багатоповерхівки і розбився.
 

 

Про це УМ повідомляє з посиланням на відділ комунікацій ГУ Нацполіціі в Одеській області.

 

"Тіло 49-річного чоловіка знайшли сьогодні близько 12-ї години поблизу багатоповерхового будинку на вулиці Академіка Заболотного. Поліція встановлює обставини смерті. Вирішується питання про внесення відомостей за цим фактом в ЄРДР згідно з ознаками ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з позначкою «самогубство») Кримінального кодексу України", - зазначили в поліції.

 

За попередньою версією, чоловік вистрибнув з балкону 13-го поверху.


Тим часом, депутат місцевої ради одного з приміських сіл Сергій Колодяжний повідомив у своєму телеграм-каналі, що загиблий одесит - голова депутатської земельної комісії сільради.

 

"Сьогодні у Фонтанській сільській раді відбувся ряд подій. Одна з них трагічна. Перше. З ранку у Фонтанській сільській раді відбуваються масові обшуки. Друге. Після обіду з'явилася інформація, що один з депутатів, наклав на себе руки (вистрибнув з вікна 13 поверху). Ця інформація на даний момент підтверджується з багатьох джерел", - зазначив Колодяжний.

 

Однак остаточну причину загибелі встановлять після судово-медичної експертизи.