На Інститутській ДБР провели слідчі експерименти

15:49, 09.04.2020
На Інститутській ДБР провели слідчі експерименти

У слідчих діях взяли участь потерпілі та їх представники.

На вулиці Інститутській та Майдані Незалежності у місті Києві  слідчі ДБР в рамках розслідування розстрілів на Майдані Незалежності під час Революції Гідності 18-20 лютого 2014 року провели ще 3 слідчі експерименти.

 

Про це повідомляє пресслужба ДБР

 

8 квітня 2020 року відбулися 3 слідчих експерименти на вулицях Інститутській та Майдані Незалежності у місті Києві. У рамках яких слідчі ДБР уточнювали відомості щодо обставин вчинення замахів на умисні вбивства та вбивств протестувальників та заподіяння їм тілесних ушкоджень.

 

 

У слідчих діях взяли участь потерпілі та їх представники.

 
 

 

Під час слідчих дій ДБР отримало додаткову інформацію про місце розташування правоохоронців, які застосовували відносно учасників акцій протесту вогнепальну зброю та спецзасоби під час подій, які відбувалися у центрі Києва у період з 18 по 20 лютого 2014 року.

 

 

 

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

 

Як повідомляла УМ, слідчі Управління з розслідування злочинів, вчинених у зв’язку із масовими протестами у 2013-2014 роках, Державного бюро розслідувань, 7 квітня повідомили про підозру керівнику слідчого відділення одного з районних управлінь ГУ Нацполіції України у місті Києві.