Авторитет «Мультик» поранений пострілом у голову в Миколаєві

15:38, 06.04.2020
Авторитет «Мультик» поранений пострілом у голову в Миколаєві

На місці події також знайдено кілька гільз калібру 9 мм.

У дворі офісного центру в Миколаєві стався збройний конфлікт із застосуванням вогнепальної зброї: в голову поранено бізнесмена Михайла Титова.

 

Про це повідомляє низка ЗМІ.  поліція Миколаївщини

 

 "Як вдалося з'ясувати Новостям, в голову був поранений відомий у Миколаєві бізнесмен Михайло Титов, відомий як Мультик. В даний момент він знаходиться в реанімації ЛШМД",- сказано в повідомленні.

 

 
 
 

Постраждалого з місця події на приватному автомобілі відвезли в лікарню. Той, хто стріляв, з місця пригоди втік.

 

Місце події на даний час оточено патрульної поліцією, на місці працює слідчо-оперативна група Центрального райвідділу поліції, оперативники управління карного розшуку.

 

На місці події також знайдено кілька гільз калібру 9 мм.

 

У зв'язку з замахом на Михайла Титова в Миколаєві оголошено план "Перехоплення" - розшукується автомобіль темного кольору на єврономерах.

 
 
 

Поліція в свою чергу повідомляє, що розслідує обставини стрілянини у Миколаєві, під час якої поранений бізнесмен. Повідомлення про стрілянину надійшло близько 14.00.

 

За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 "Замах на умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

 

Тривають першочергові слідчі дії.