Бойовик батальйону «Призрак» затриманий

17:17, 02.04.2020
Бойовик батальйону «Призрак» затриманий

Слідство триває. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

На Луганщині правоохоронці виявили колишнього бійця незаконного збройного формування "Призрак" та зроблений ним схрон зі зброєю і боєприпасами.

 

Про це повідомила речниця Головного управління Нацполіції у Луганській області Тетяна Погукай у Facebook

 

"Оперативники Управління карного розшуку спільно з працівниками СБУ в ході проведення оперативних заходів викрили 43-річного мешканця м. Костянтинівка, Донецької області, який у 2014 році брав участь у складі НЗФ, що діяла на території Донецької та Луганської областей, зокрема у батальйоні "Призрак" під керівництвом Мозгового", - зазначила вона.

 

Під час слідчих дій в рамках кримінального провадження за ст. 260 (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) ККУ чоловік розповів, що він під час бойових дій у 2014 році зробив схрон зі зброєю та боєприпасами.

 

Зі сховку, який виявили у полі поблизу с. Біла Гора Попаснянського району, правоохоронці вилучили автомат АК-74 калібру 5,45 мм та близько 200 набоїв до нього, гранати Ф-1 та РГ-42. 

 

 

Слідство триває. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

 

Як повідомляла УМ, Служба безпеки України задокументувала протиправну діяльність високопосадовця одного із міністерств України, який незаконно передавав таємні документи.