Олег Міщенко помер від коронавірусу

13:27, 29.03.2020
Олег Міщенко помер від коронавірусу

У Міщенка була форма цукрового діабету і Covid-19, він боровся за життя цілий тиждень

У неділю помер член Ради директорів Конфедерації будівельників України, ексзаступник голови Київської ОДА Олег Міщенко, в якого було діагностовано COVID-19.

 

Про це повідомив президент Конфедерації будівельників України, ексзаступник міністра регіонального розвитку, експерший заступник глави Київської ОДА Лев Парцхаладзе в Facebook.

 

"Сьогодні не стало Міщенка Олега Вікторовича, члена Ради директорів Конфедерації будівельників України. Він цілий тиждень боровся за життя. Але складна форма цукрового діабету і COVID-19 зробили своє", - написав він.

 

. Судячи з декларації Міщенка, він був зареєстрований у селі Мостище Макарівського району Київської області.

 

Олег Міщенко займав посаду заступника голови Київської ОДА з питань ЖКГ і будівництва з 20 грудня 2016 року по серпень 2017 року.

 

Нагадаємо, в Україні станом на 10:00 29 березня всього зафіксовано 418 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби. За добу було зафіксовано 109 нових випадків.

 

У Києві двоє осіб, яких було інфіковано Covid-19, вилікувалися, їх виписали з Олександрівської лікарні. Всього в столиці вже 82 людини мають підтверджений діагноз зараження коронавірусом.