Аваков не планує усувати Зеленського від влади

19:02, 28.03.2020
Аваков не планує усувати Зеленського від влади

Арсен Аваков вважає своїх опонентів ідіотами. (Фото МВС)

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає ідіотами тих, хто побоюється, що він нібито готує державний переворот, щоб усунути від влади президента Зеленського і оголосити себе президентом-диктатором.

 

Так Аваков відреагував на запитання журналіста під час телефонного інтерв'ю виданню «Бабель» наступного змісту: «На тлі решти керівництва країни ви виглядаєте дуже впевнено — багато хто побоюється вашої диктатури. Питання: коли ви вже влаштуєте державний переворот, усунете Зеленського і станете диктатором?».

 

На це міністр МВС відповів: «Тим, хто так думає і роздмухує цю тему, можу сказати одне — ідіоти! Я буду щасливий займатися тим, що мені подобається, а не обслуговувати товаришів, які чогось бояться, а потім просять «ось зараз врятуйте нас». Давайте радіти, що в країні є компетентні люди. За ці якості я поважаю своїх співробітників. Але дехто думає інакше, каже: «О, с*ка, статтю написав — напевно, хоче бути президентом». Ні, я просто виконую свою роботу так, як повинен це робити».

 

Арсен Аваков додав, що є одним із найбільш досвідчених членів уряду, а тому буде висловлюватися на будь-яку тему.

 

«А президент у нас виконує свою функцію, і у нас хороший президент. І прем’єр-міністр теж не дурень, а працьовита, адекватна людина. Тому не бійтеся перевороту. Якщо переворот буде, ми його подолаємо на користь українського народу», - констатував керманич МВС.

 

Як повідомляла «УМ», ще  тиждень тому Аваков наполягав  на введенні значно жорсткіших заходіів, зокрема, обіцяв введення "тотального карантину".

 

А кілька днів тому пан Аваков заявив, що на даному етапі не потрібно запроваджувати надзвичайний стан