Крищенко лікується від коронавірусу і керує поліцією Києва

19:16, 27.03.2020
Крищенко лікується від коронавірусу і керує поліцією Києва

Андрій Крищенко і Віталій Кличко, після інфікування начальника поліції коронавірусом, спілкуються тільки телефоном.

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко, який захворів на короновірус, почувається нормально, лікується і дистанційно керує столичним Главком Нацполіції.

 

Про це повідомляє пресслужба мера столиці Віталія Кличка у п’ятницю.

 

"Справді, кілька співробітників поліції Києва, в тому числі і начальник поліції міста пан Крищенко, захворіли на коронавірус. Я спілкувався з ним телефоном. Він перебуває у бадьорому настрої і продовжує виконувати свої обов’язки дистанційно", - повідомив Кличко.

 

Мер Києва нагадав, що місто підготувало 7 опорних лікарень, які, в разі потреби, можуть приймати хворих на коронавірус. В цих медичних закладах розгорнули близько 500 ліжок. А у випадку екстреної необхідності, Київ може розгорнути 7 тисяч додаткових ліжок.

 

Кличко висловив надію, що такого сценарію не відбудеться. Він закликав киян дотримуватися правил і рекомендацій тимчасових обмежень. І без нагальної потреби не виходити на вулиці.

 

Як повідомляла «УМ», у начальника поліції Києва Андрія Крищенка, трьох поліцейських та одного курсанта підтвердився позитивний діагноз на коронавірус.

 

27 березня очільник Києва Віталій Кличко повідомив, що в столиці зафіксовано вже 55 людей, інфікованих коронавірусом. За його словами, наразі протестовано більше 1500 киян. 32 зразки ще перевіряються.